HázŐrző

2017.12.19. 07:33

Ajándékot kapnak a rendőrségtől a mobil alkalmazást letöltők

Rendőrök ajándékozták meg a „HázŐrző” bűnmegelőzési applikáció letöltőit egy veszprémi bevásárlóközpontban, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács fejlesztette ki a „HázŐrző” elnevezésű korszerű mobiltechnológiai alkalmazást, amely mindenki számára elérhető és letölthető. A mobil applikáció célja, hogy a vagyonvédelemterületén segítséget nyújtson az állampolgárok számára, hogy otthonaikat önerőből biztonságosabbá tegyék. Aletöltések népszerűsítésére a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának munkatársai szerveztek bemutatót egy veszprémi bevásárlóközpontban. Azok a vásárlók, akik telefonjaikra telepítették a programot és azt bemutatták a rendőrség kihelyezett mobil bűnmegelőzési centrumában, hasznos ajándékokat vehettek át. A rendőrök munkáját a veszprémi polgárőrség tagjai és ifjú polgárőrei segítették, akik a bevásárlóközpont parkolójában hívták fel a vásárlók figyelmét, hogy ne hagyjanak látható helyen értékeket a gépkocsikban.

Azokat, akik a telefonjaikra telepített alkalmazást 2017. december 18-21. – én 8 és 15 óra között személyesen bemutatják a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályán (8200. Veszprém Bajcsy-Zsilinszky E.u.2.) szintén értékes ajándékkal jutalmazzák.

 

Az alkalmazás az alábbi elérhetőségekről tölthető le ingyenesen:

Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.attrecto.nbt&hl=hu

App

Store:https://itunes.apple.com/us/app/h%C3%A1z%C5%91rz%C5%91/id1172215929?mt=8

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!