Baleset

2024.04.28. 14:01

Lezárták a cseszneki szerpentint teljes szélességében, balesetben kigyulladt egy motor (Frissítve!) + Fotók!

Tudomásunk szerint egy motor és egy személyautó ütközött össze a 82-es főúton vasárnap kora délután Csesznek és Bakonyszentkirály között, azon a szakaszon, amit cseszneki szerpentinnek neveznek. Információink szerint a motor kigyulladt.

Rimányi Zita

A Zirci Önkormányzati Tűzoltók vonultak ki a helyszínre és a bakonyoszlopi önkéntesek. Több rendőrjárművet és mentőt láttunk a helyszínre sietni.
Ilyenkor a Veszprémet Győrrel összekötő szakaszon a szokásosnál is nagyobb a forgalom, többen tartanak hazafelé a Balatonról. Nemrégiben írtunk arról, hogy a szerpentinen korábbi balesetek miatt több helyen hiányos a szalagkorlát, javításra vár. 

Az érintett útszakaszról korábban is írtunk már
Fotó: Napló-archív / Rimányi Zita

Frissítés!

A csesznekiek mentőhelikopter hangját hallották, ami a közelben szállhatott le. Információkat kértünk a mentőktől, amit megkapjuk azokat, ismét frissítjük cikkünket.

Friss információ: 

Az Útinform tájékoztatása szerint kerülni Csesznek és Bakonyszentkirály községeken keresztül lehet.

Az Országos Mentőszolgálat lapunknak küldött tájékoztatása szerint a helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak. Egy 40 év körüli férfit súlyos sérülésekkel légi úton szállítottak a mentősök kórházba. Egy középkorú férfi sajnos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette.

Friss fotók a balesetről:

A Zirci Önkormányzati Tűzoltóság felvételei a helyszínről: 

Fotó: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság
Fotó: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság
Fotó: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság

 

Fotó: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!