A múlt hét legolvasottabb hírei

2020.11.30. 11:00

Matracok a védett barlangban, koronavírusos betegnek segítő vérlovagok és a szép emlékű Piarista Gimnázium

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték az elmúlt héten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Nagy Lajos

Méltatlanul elbántak az Odvas-kői-barlanggal

Ismeretlen sziklamászók méltatlanul elbántak a fokozottan védett Odvas-kői-barlanggal – olvashatjuk a Bakony-Balaton Geopark közösségimédia-oldalán. Az esetről Korbély Barnabás csoportvezetővel beszélgettünk. A teljes cikket ITT olvashatja.

Elutasították a felülvizsgálati kérelmet a vörösiszapperben

Elutasította a Kúria a vörösiszapper három letöltendő szabadságvesztésre ítélt vádlottjának felülvizsgálati kérelmét. A teljes cikket ITT olvashatja.

Megcsúszott az autójával, a síneken kötött ki egy férfi Ajkán

Megcsúszott, majd nekiment a vasúti átjáró betonhídjának, és a síneken állt meg egy férfi Ajka külterületén. A teljes cikket ITT olvashatja.

Koronavírusos betegnek hoztak vérplazmát Veszprémbe a vérlovagok (videó)

Hat-nyolc fokban és ködben kellett vérplazmát vinnünk Veszprémbe egy covidos betegnek – írják vasárnapi bejegyzésükben a vérlovagok. A teljes cikket ITT olvashatja.

Elfeledett évek és emlékek – Az egykori Piarista Gimnázium múltja és jelene

A veszprémi Vár utca 10-es házszám alatt hatalmas bezárt kapuk jelzik, hogy az omladozó épület már nem vár több vendéget. A „volt Közgáz”, volt Piarista Gimnázium műemlék épület: a jelenlegi lovassysok szíve joggal megdobbanhat, amikor elsétálnak mellette. A teljes cikket ITT olvashatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában