Ügyfélszolgálat

2024.01.10. 10:16

A városházán nyit újra a zirci NAV-iroda

Megnyit-e újra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal zirci ügyfélszolgálati helye, vagy továbbra is Veszprémbe kell járnunk ügyeinket intézni? – kérdezte olvasónk, ugyanis a hatóság honlapján az szerepel, hogy költözés miatt zárt be. A NAV lapunknak küldött válasza alapján jó hírrel szolgálhatunk a városban és a környékén lakóknak e téren.

Rimányi Zita

Hamarosan a zirci városházán nyit újra a NAV ügyfélszolgálata. Az épületről a fotónk egy megemlékezésen készült

Fotó: Rimányi Zita/Napló

A NAV tájékoztatását kértük zirci ügyfélszolgálati helyének ügyében, arról kérdeztük, megnyit-e újra, vagy a bakonyi kisvárosban és környékén élőknek továbbra is Veszprémbe kell járniuk ügyeiket intézni. Úgy tudjuk, korábban működött itt fiókjuk, most is szerepel a hatóság honlapján, hogy a Petőfi Sándor utcában volt és költözés miatt tart zárva október 15-től. Azonban ez az október 15-e, amikor becsukott – tervezetten csak átmenetileg –, nem tavaly volt, hanem korábban. 

A válasz szerint a NAV zirci ügyfélszolgálata 2022. október 15-e óta zárva tart. A szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatás szerint a Petőfi Sándor utcában már nem is lesz elérhető. Azonban egy másik címen, a Március 15. tér 1. szám alatt hamarosan nyílik egy NAV-telephely, amelyhez a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal biztosítja az irodát. Ezen a címen a városháza található, és épületében működik a kormányablak is.

Az új helyszín nyitásának időpontjáról és nyitvatartási rendjéről a hivatal közleményben küld információkat, amint megkapjuk, közzétesszük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában