Jegyzői értekezlet

2024.05.09. 12:00

Ügyfélbarát, szakszerű ügyintézés a fő céljuk

Megtartották az idei év első jegyzői értekezletét a megyeházán. A szakmai tanácskozás megnyitóján Takács Szabolcs főispán hangsúlyozta a hatóság és az önkormányzatok közötti hatékony együttműködés jelentőségét, amely által ügyfélbarát és szakszerű ügyintézés biztosítható az állampolgárok számára.

Benkő Péter

– Az együttműködés elsődleges célja egy olyan konstruktív párbeszéd kialakítása, amely kölcsönösen segíti mind a kormányhivatal, mind a jegyzők munkáját, az ügyfélbarát, szakszerű ügyintézést – mondta el a főispán.

Az ügyfélbarát, szakszerű ügyintézéshez szükséges  a konstruktív párbeszéd kialakítása - hangsúlyozta a főispán
Az ügyfélbarát, szakszerű ügyintézéshez szükséges  a konstruktív párbeszéd kialakítása, hangsúlyozta a főispán
Fotó: Veszprém Vármegyei Kormányhivatal

A fórumon a kormányhivatal munkatársai tájékoztatást nyújtottak a 2024. évi ellenőrzések tapasztalatairól, valamint a jegyzők munkáját érintő aktuális közigazgatási témákról. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság önkormányzatokat, polgármesteri hivatalokat érintő releváns állásfoglalásairól és döntéseiről Halmainé Takács Rita tartott előadást.

A kormányhivatal munkatársai tájékoztatást nyújtottak az idei ellenőrzések tapasztalatairól, a jegyzők munkáját érintő aktuális közigazgatási témákról
A kormányhivatal munkatársai tájékoztatást nyújtottak az idei ellenőrzések tapasztalatairól, a jegyzők munkáját érintő aktuális közigazgatási témákról
Fotó: Veszprém Vármegyei Kormányhivatal

Az értekezlet végén a jegyzők feltehették kérdéseiket, észrevételeket fogalmazhattak meg, amely által egy kötetlen, oda-vissza történő információáramlás valósult meg a kormányhivatal kollégái és a jegyzők között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában