Fontos lehet a két pont

2021.12.10. 17:49

A középmezőny elejére zárkózhat a veszprémi alakulat

A Csurgó ellen zárja az évet a Fejér-B.Á.L. Veszprém NB I-es férfi kézilabda-alakulata szombaton.

B. Virág Rita

A Fejér-B.Á.L. Veszprém (fehérben Vajda) a Csurgó ellen zárta az évet

Forrás: Penovác Károly/Napló

A Fejér-B.Á.L. Veszprém gárdája kisebb hullámvölgy után magához tért, ezt mi sem jelzi jobban, hogy Tatabányán 27-27-es döntetlent ért el. A mérkőzést követően Tombor Csaba, a bakonyiak vezetőedzője arról beszélt, jó mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, és a hajrában a mérleg nyelve bármelyik fél fele elbillenhetett volna.

A Veszprém a megszerzett egy ponttal a kilencedik helyen áll, négy sikerrel egy döntetlennel és hat vereséggel. Szombaton a Tombor-legénység az egykor szebb napokat látott Csurgóval méri össze erejét. A Somogy megyei együttes most csak a tizenkettedik helyet érdemli ki a tabellán, háromszor nyert és nyolcszor vesztesen hagyta el a pályát. Beszédes információ az is, hogy az eddigi tizenegy fordulóban a Csurgó lőtte a legkevesebb gólt, összesen 259-t, de érdekes, hogy a kapott találatok számában a mezőny egyik legjobbja (301). Nálánál kevesebbet csak a Telekom Veszprém (273) és a Dabas (287) kapott.

A Fejér-B.Á.L. tehát nem mehet biztosra, azonban egy esetleges győzelemmel ismét a középmezőny elején találhatná magát. - Tatabányán már sokkal jobban játszottunk, mint az előző két fordulóban. Remélem, ez nemcsak egyszeri alkalom volt. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk szombaton a Csurgó ellen, amely kiemelkedő kapusokkal és nagyszerű védelemmel rendelkezik. Abszolút háromesélyes a derbi, annak ellenére, hogy ellenfelünk most a tabella alsó felében tanyázik. Bízom a fiúkban,  és ha a mentalitásunk olyan lesz, mint Tatabányán, akkor van esélyünk a két pont megszerzésére – nyilatkozott a szakvezető. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!