Változás a klubnál

2024.05.16. 18:54

Egyik vezetőjétől búcsúzik a Telekom Veszprém

A Telekom Veszprém hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Sevinger Zsolt cégvezető távozik a klubtól. A vezérigazgató szerdán mentette fel a munkavégzés alól.

Horváth Gábor

A hír nem volt újdonság, Sevinger Zsolt távozását már hónapok óta pletykálták, a május eleji szurkolói demonstráción is elhangzott az információ. Ami a mostani bejelentésben új, hogy a cégvezető nem a szezon végén, hanem már most elhagyja a klubot. A Telekom Veszprém tájékoztatása szerint Sevinger Zsolt felmondott, 15 év után távozik.

Sevinger Zsolt Fotó: Facebook/Telekom Veszprém

Korábban, ez év elején a Veszprémi Építők Sport Egyesületből távozott Szabó János elnök és Fazekas Zsolt társelnök.

Frissítés:

Sevinger Zsolt Facebook-bejegyzésben reagált távozásának bejelentésére, rövid írásban köszönte meg az elmúlt 15 évet azoknak, akik segítették a munkáját. Megjegyezte: más időpontra tartogatta a posztot, amely alá számos támogató komment érkezett, többek között Nagy László sportigazgató és a csapat korábbi orosz légiósa, Jevgenyij Lusnyikov is írt hozzászólást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!