Sport

2017.03.17. 14:15

A bajnok ellen kezd a csapat - Két mérkőzést játszanak jövő héten

Veszprém - Hétfőn a címvédő otthonában kezdi a bajnoki rájátszást az 1. FC Veszprém a futsal élvonalban.

Horváth Gábor

A veszprémiek a negyedik helyen kvalifikálták magukat a futsal NB I felsőházi rájátszásába, amely kezdetét is veszi. A bakonyi csapat két meccset játszik le a válogatott szünet (a nemzeti csapat áprilisban Eb-selejtezőn szerepel) előtt. Madarász János csapata a címvédő ETO FC Győr otthonában kezdi a szakaszt, a mérkőzést hétfőn 18.15-ös kezdéssel rendezik. Természetesen nem az 1. FCV a találkozó esélyese, ám Tatai Józsefék ősszel fantasztikusan izgalmas, szoros meccset tudtak produkálni Győrben.

A legutóbb duplázó Boromisza Dániel góljaira a folytatásban is nagy szükség lesz Fotó: MLSZ

A felsőházban a Győr és a Veszprém mellett a Berettyóújfalu, a Dunaferr, a Haladás és az Aramis harcol majd a helyezésekért.

A bakonyi alakulat a második fordulóban az utóbbit fogadja, az összecsapás jövő hét pénteken lesz a Március 15. úti sportcsarnokban. A két gárda ez év elején háromszor is megütközött egymással, a fővárosiaknak sikerült borsot törniük (kétszer nyertek egy döntetlen mellett) a veszprémiek orra alá, úgyhogy itt a visszavágás lehetősége.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!