Veszprém

2015.04.12. 13:43

Ritmus és akrobatika

Veszprém - A hip-hop és az új cirkusz elemeit élő zenével vegyítő Tap Factory-turné Veszprém- be érkezik.

Kutasi Zsófia

A műsor fellépői egytől egyig profik a maguk területén. A csapat tagjai között zenész, tornász és sztepptáncvilágbajnok is van.

Ryan Campbell-Birch a sztepptánc szerelmese. A Bird College tánciskolában végzett osztályelsőként 2010-ben. Azóta számos formáció tagjaként bejárta már egész Angliát és a világot. Lee Meadows szintén a londoni Bird College-on végzett, melyet számtalan világ körüli turné követett olyan előadások tagjaként, mint a Sinatra The Musical vagy a 2012-es londoni olimpia megnyitó ünnepsége.

Charlie Plaçais, a hivatásos fiatal tornász véletlenül került a szórakoztatóiparba, amikor megkérték, hogy helyettesítsen egy sérült akrobatát. Azóta a világ számos országát ejtette ámulatba lélegzetelállító légi kötéltáncával. Az Algériából származó Karim Torqui zenész családba született. Zenei tanulmányai után a modern algériai szimfonikus zenekar tagja volt, majd Franciaországba költözött. Itt több társulat tagja volt, mielőtt a Tap Factory dobosa lett. Louya Kounkou 20 évesen kezdett el foglalkozni a hip-hoppal, három évvel később pedig már egy New York-i tánctársulat tagja lett. Ezt követően táncosként és fuvolistaként járta a világot, majd a Tap Factoryhoz került.

A Tap Factory látványos show-műsora a humort sem nélkülözi

Costel Surbeck 5 éves kora óta sztepptáncol. Azóta tizenháromszoros sztepptáncvilágbajnok lett, a világ összes nagyobb színpadán megfordult már. Dorel Surbeck Costel Surbeck testvére, nyolcszoros sztepptáncvilágbajnok. A legnagyobb európai színpadok mellett már a Broadwayn is megfordult.

Andrea Catozzi sosem tanult táncolni, mégis a társulat talán legmozgékonyabb tagja. A városi akrobatika és a capoeira nagymestere, aki fiatal évei ellenére már olyan országokban is fellépett, mint Franciaország, Kanada, Anglia, Belgium, India és Uruguay.

Patrice Fernando Marques producer harmincöt éves karrierje során olyan műsorokban dolgozott, mint David Copperfield, a Paris CanCan vagy a Broadway On Ice. Az utóbbi években pedig a Tap Factory kulcsfigurájává vált, hiszen nélküle nem jöhetett volna létre a legendás show, amely kedden lép fel a Veszprém Arénában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!