Olimpia 2020

2021.08.02. 05:20

Döntetlen az olaszok ellen a vízilabda-rangadón

A tokiói olimpián férfi vízilabdázóink az utolsó csoportmérkőzésüket a nagy rivális olaszok ellen vívták, és a meccs 5–5-re végződött, így a csoport harmadik helyén végeztek a mieink.

Forrás: Nemzeti Sport

Hiába a helyi idő szerint 10.00 órás kezdés, mégiscsak rangadóra gyűltünk össze a Takumi Nemzetközi Úszóközpontban – viszont az időpont, meg annak tudata, hogy kik is vonulnak fel a másik oldalon, óvatos kezdésben összegződtek.

Két ember volt rendkívül aktív: a két spori, akik ha nem is a saját hangjukat, de a sípjukét nagyon szerethetik, mert fújtak mindenre, ami élt és mozgott, már az első kézrátételre mehetett is ki az ember, aktív válogatottsági rekorderünk, Hosnyánszky Norbert például hat percen belül kétszer is.

A színvonal tehát nem verdeste az eget, legalábbis támadásban nem, csak éppen ott tempózott a vízben Varga Dénes. Úgy tűnt, csapatkapitányunk irányba állította magát, amolyan 0. napot tartott a negyeddöntő és a remélt elődöntő-döntő kombináció előtt: egy félidő alatt eljutottunk odáig, hogy a helyi műsorközlő helyesen bemondta: „A világ legjobb játékosa”.

FÉRFIAK

CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ

A-CSOPORT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!