Adásztevel

2015.10.30. 18:30

A szépkorúakat köszöntötték Adásztevelen

Adásztevel - Nagyszámú érdeklődő, több mint száz fő vett részt a falu hagyományos idősköszöntő rendezvényén.

Polgár Bettina

Az eseménynek a település művelődési háza adott otthont. Fodor Béla, Adásztevel polgármestere köszöntőjében hangsúlyozta: településükön hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal összejönnek kifejezni hálájukat, tiszteletüket, megbecsülésüket és szeretetüket azok iránt, akik a hosszú, munkában eltöltött évek után köztük töltik megérdemelt időskori éveiket. A polgármester áttekintést adott az utóbbi időszakban megvalósult fejlesztésekről, rendezvényekről, valamint a további célokról is. Mint mondta, bővült a helyi civil szervezetek száma: megalakulóban van az Adászteveli Nyugdíjas Egyesület.

Fotó: Horváth Klaudia

Az eseményen köszöntötték a település legidősebb nő és férfi lakosát is: a 97 esztendős Balassa Sándornét, illetve a 96 éves Tóth Lajost. Az ünnepségen különféle zenés, táncos programokkal kedveskedtek a résztvevőknek. – Elsőként a helyi óvodások adták elő műsorukat a jelenlévőknek, majd a Teveli Táncos Lábak tagjai szórakoztatták vidám produkciójukkal a közönséget. A délután folyamán az Adászteveli Zenestúdió és a Nagyteveli Napsugár Nyugdíjas Klub is színpadra lépett – ismertette a gazdag ünnepi programot Horváth Klaudia, a rendezvény egyik szervezője.

Az eseményen a Pápai Rendőrkapitányság képviseletében Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós hasznos tanácsokkal látta el az időseket, a majd az ünnepség jó hangulatú közös vacsorával és zenés programmal zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!