Ajka

2013.07.04. 12:55

Jól szórakoztak a Civil napon

Az idei Civil nap is több száz érdeklődőt vonzott gazdag programsorozatával Ajkán.

Tóth B. Zsuzsa

A Civil Ház udvarán több, mint ötvenen kínálták portékáikat a baba-mama börzén. Gerencsér Hilda, az Ajka és Térsége Civil Szervezetek Szövetsége elnöke köszöntőjében méltatta a régi hagyományt, amelynek keretében évente egy alkalommal bemutatkoznak a civil szervezetek.

A nyugdíjasklubok tagjai közben már elkezdték a főzést, a bográcsok felől csakhamar csalogató illatok szálltak. A közelmúltban elkészült kiállítóteremben a szorgalmas szakköri tagok mutatkoztak be alkotásaikkal, valamint az ez alkalomra kiírt gyermekrajzpályázat résztvevői állították ki alkotásaikat. Idén 156 pályamunka érkezett, a legügyesebbek értékes jutalmakat kaptak.

Az Ajkai Képzőművészeti Egyesület kézműveskedésre invitálta a gyerekeket, délután pedig a színpadon a Fazakas Tamás Diák Judo Klub tartott látványos bemutatót, majd a Katica óvoda néptáncos csoportja mutatkozott be a Flowers Aerobik Klub előtt. Nem maradhatott el a tombolasorsolás, a nyugdíjasok pedig vidám néptáncprodukcióval és harmonikaszólóval rukkoltak elő a Lila Akác nyugdíjasklubnak és Bábics Gábornak köszönhetően.

A kerekesszékesek táncműsort adtak, sőt, ketten rappelésre is vállalkoztak. A nap során még lövészet, íjászat, sorverseny, lengőteke, arcfestés várta a vendégeket estig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!