Ajka

2015.01.29. 19:10

Borsost idézték

Ajka - Festménykiállítással emlékezett a Borsos Miklós általános iskola névadója a szobrászművész halálának 25. évfordulójára január 27-én.

Tisler Anna

A Csendélet című tárlatot Ódor Erzsébet intézményvezető nyitotta meg.

- Borsos Miklós alkotásainak témája az ember, a természet, valamint a kettő elválaszthatatlan egysége. Nőalakjai az érzelmek, az öröm, a fájdalom kifejezői, a férfiportrék a szellemet, a jellemet, az akaratot jelképezik, fogalmazta meg az igazgató.

Szép, egyéni alkotások készültek az iskolai kiállításra
Fotó: Tisler Anna

Kiváló alkotásáért jutalmat vett át Ódor Erzsébettől Juhász Alexandra, Takács-Győri Diána, Obermayer Kíra, Bakonyi Noel, Szendrei Laura Hanna, Sinkai Lili, Benkő Liliána, Lukács Eszter, Pados Bálint, Süveges Kornélia, Márton Tibor, Antal György Ákos, Németh Vivien, Gerecs Anna, Bókony Sára, Csincsi Dominik, Bende Balázs, Bognár Dániel, Mód Kinga, Kóródi Renátó, Pomper Alexandra, Károlyi Zsolt, Mekler Rebeka, Földi Klaudia, Dragodán Lili, Gergye Dániel, Mód Andrea, Halla Virág, Kiss Csenge, Lénárt Laura, Zoller Márton, Spéth Nataniel, Meizer Balázs, Róth Olimpia, Simon Patrik, Faa Zsófia, Simon Sára, Kovács Gábor, Pados Rebeka, Bókony Ádám, Szécsi Mercédesz, Pákozdi Gréta, Somlóvári Sára, Bódi Szabina, Hosszú Alexandra, Selmeci Emese, Orbán Elizabet, Nagy Angéla, Nyomó Viktória.

A festmények három hétig tekinthetők meg az iskola aulájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!