Ajka

2015.05.27. 06:11

Ajándék tűzoltóautó a testvérvárosnak

Ajka - Három év papírmunkát követően elajándékozhatták Lizit, az ajkai vízszállító tűzoltóautót a Polgármesteri Hivatal előtti téren. A nemes gesztus a testvérvárosi jó kapcsolat kifejezésére szolgál Ajka és Székelykeresztúr között.

Szántó Renáta

A rendezvény megnyitóján Schwarz Béla polgármester köszöntötte az egybegyűlteket, a székelykeresztúri küldöttség tagjait, valamint az ajkai Tűzoltóság szakembereit. A polgármester rövid bevezetőjében kiemelte, örömükre szolgál, hogy végre ez az ajándékozás létrejöhetett, ugyanis hosszas papírmunka előzte meg az adományozás folyamatát. A jármű kulcsait és a jelképes adás-vételi szerződést jókívánságok keretében adta át Rafai Emilnek, Székelykeresztúr polgármesterének.

Fotó: Györkös József

- Szeretettel fogadjuk az ajándékot, s gondját fogjuk viselni, akár az itteni tűzoltók. Ajka önkormányzata szép hagyományt folytat, hiszen néhány éve már kaptunk a várostól egy tűzoltóautót. Köszönjük – zárta gondolataival Rafai Emil.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!