Ajka

2013.12.16. 09:46

Az ajkai sportaerobikosok éve eredményes volt

Ajka - A Forma Fitt Sportaerobik Egyesület Ajkai Szakosztálya elégedett az évi teljesítménnyel.

Tóth B. Zsuzsa

Krütznerné Vida Veronika, az egyesület szakedzője úgy nyilatkozott a Naplónak, hogy a három fordulós, egész éves Magyar Kupa Aerobik Bajnokság sorozatukat követően elégedettek lehetnek. Az összesítés alapján az ország legjobb hat egysége jutott be a szarvasi döntőbe.

Az ajkai lányok egész évben éven kimagaslóan teljesítettek, többször is a dobogón állhattak, így hat egységgel képviselték városukat az idei Magyar Kupa Aerobik Bajnokság Döntőjében.

Ott a Challenge UPIV csapat Ignácz Lara, Németh Lili, Poscher Panna, Strider Eszter, Szlotta Dorottya hatodik lett. A Challenge UPII-es csapat, Bukovics Petra, Fuith Bernadett, Gelencsér Vivien, Lajos Jázmin, Takács Glória, Valcz Dorina az ötödik helyre került.

A Basic UPIII-as csapat Bali Réka, Hoffgart Liza, Keller Alexa, Kéthely Loretta, Kocsor Bori, Novák Lea a hatodik helyen végzet. A Basic UPIII-as tró negyedik lett Kéthely Lorettával, Kocsor Borival, Novák Leával. A Basic UPII-es csapat a negyedik helyen végzett. Tagja Jánosi Lili, Kéthely Laura, Kocsor Nóra, Serfőző Liza volt. A Basic UPII-es trió harmadik lett, Kéthely Laura, Kocsor Nóra, Serfőző Liza ügyeskedett.

Veronika úgy fogalmazott, hogy büszke minden kis, és nagy aerobikosra. Azok az egységek is büszkén mosolyoghatnak, akik most nem léphettek dobogóra, hiszen az országos döntőben az első hat legjobb között lenni igazán nagy dolog. Köszöni a lányok egész éves áldozatos, kitartó munkáját. Felemelő érzés ennyi tehetséges gyermek edzőjének lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!