Ajka

2014.02.20. 14:00

Farsangi kavalkád

Ajka - A Borsos Miklós Általános Iskola Eötvös utcai épületének alsó tagozatos diákjai és pedagógusai a Kaszinó nagytermében tartották meg színes farsangi kavalkádjukat.

Sipos Ottó Tibor

Krütznerné Vida Veronika aerobikosainak fellépésével kezdődött a farsangoló dél- után műsora, majd dr. Jágerné Mádl Ildikó kisdiákjai A fájós fogú oroszlán című mesejátékot mutatták be a szépszámú közönségüknek. Mókás kéményseprőtánc következett Dunár Istvánné és Szíverné Schnöller Andrea irányításával. Százhetvennégy jelmezesből kellett a zsűrinek kiválasztani a legötletesebbeket. A felvonuló jelmezesek között voltak a 2. B focistái, a pom-pom lányok, csatlakoztak hozzájuk a mókás kedvű tanító nénik, Karácsonyné Bolla Elvira és Szolga Andrea is. Zenés, táncos attrakció zárta a színes kavalkádot. Nagy sikert aratott a tanító nénik horgásztánca.

Jelmezesek, balról jobbra: Ligetvári Flóra, Marczal Mirtill, Nemes Flóra, Dávid Laura, Fischl Kinga (Fotó: Sziverné Schnöller Andrea)

 

Elismerés illeti Halcsákné Egyed Szilvia és Szedlmayer Ingrid tanítónők szervezőmunkáját és kollégáik aktív közreműködését. Köszönet mindazoknak, akik munkájukkal, adományaikkal segítették a vidám hangulatú farsangi délután megrendezését.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!