Ajka

2013.04.29. 09:02

Felvonulás és majális

Ajkán őrzik a hagyományt, idén is felvonulással ünnepelnek.

Tóth B. Zsuzsa

A programok május elsején fél tízkor a művelődési központ előtt köszöntővel és májusfa állítással kezdődnek, majd a felvonulást követően a sportpályán minden korosztályt várnak az ünnepre.

A színpadon gyermek néptánccsoportok lépnek fel és az Ilcsi Dance Klub ad műsort. Szimeiszter Imre harmonikázik, Németh Anna énekel, a Látássérült Nyugdíjas Klub vidám műsort ad. Szerepel a Hangadók együttes, a Forma Fitt Sportaerobik Egyesület, a Show Dance Egyesület, a Flowers Aerobic Club, a Bahar Orientális Tánc Egyesület, a Dinamic Rock and Roll klub. Fellép Bakos Valentina, a Diamonds együttes, Lehoczky Sipos Judit, Vastag Tamás és a Summer Sisters, az Ajka-Padragkút Táncegyüttes. Ünnepi beszédet mond 18-30-kor dr. Horváth József alpolgármester, Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő és Pad Ferenc az Ajkai Alumíniumipari Szakszervezet vezetője az utcabál előtt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!