parkolókat is avatnak

2017.11.20. 16:20

Újabb jó minőségű járda készült el Ajkán

A Verseny utcában a helyi lakók a közelmúltban birtokba vették a 180 méteres, új és jó minőségben kivitelezett járdaszakaszukat.

Borsos Renáta Magdolna

A járda felújítása után a parkolók következnek Fotó: Györkös József

A városvezetés részéről Schwartz Béla polgármester és Johanidesz Sándor, a terület önkormányzati képviselője beszélt az átadáson az elmúlt időszak sikeresen átadott közlekedési létesítményeiről és jövőbeni tervekről.

A járda felújítása után a parkolók következnek Fotó: Györkös József

Az önkormányzati képviselő köszöntőjében megemlítette, hogy a panelprogramnak köszönhetően megújultak az ingatlanok. Az önkormányzat is támogatta a lakókat a Házunk tája program keretén belül. A korábban megvalósult házak, lakóépületek felújítása után az új járda átadásával az utca látványa jelentősen megszépült. Szó esett a várost érintő további beruházásokról. Johanidesz Sándor kiemelte, hogy ahol a lakók tesznek környezetük szépítéséért, renoválásáért, ott várható felújítás.

Mint elhangzott, a Puskin és az Ifjúság utcában hamarosan parkolókat avatnak. A polgármester pedig tervei közt említette, hogy 2019-re az 1000. közlekedési létesítményt szeretnék átadni. Azonban szükség van még új játszóterekre, valamint buszmegállókra szintén. Az avatási ünnepségen a lakók nevében Borbély István köszönte meg az igényesen kialakított új járdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!