Állásbörze rovat

2017.09.01. 08:44

25 éves a Beurer-Hungaria Kft.

Beurer – Az „egészség és jó közérzet” szakértője

 

A Beurer GmbH közel 100 éve gyárt és forgalmaz innovatív termékeket az „Egészség és jó közérzet” jegyében. Az anyavállalat központjának a németországi Ulm ad otthont. Az 1919 -es alapításkor a kizárólag fűthető textíliákat gyártó, jelenleg is családi tulajdonban lévő, pénzügyileg független cég mára nemzetközileg is elismert vállalattá nőtte ki magát. A termékkínálat folyamatos bővítése az innováció és a megbízható minőség jegyében zajlik. A legmodernebb technológiák alkalmazásával a Beurer olyan termékmegoldásokat kínál, melyek maximálisan igazodnak a vevői igényekhez és hozzájárulnak az egészséges életmód kialakításához.

A világszerte több mint 800 munkavállalót foglalkoztató vállalat termékeit közel 100 országban kínálja.

Jelentős fejlődés az elmúlt 25 évben

A cég magyarországi leányvállalata, a Beurer-Hungaria Kft. 1992-ben került megalapításra és az elmúlt 25 év során jelentős fejlődésen és növekedésen ment keresztül. A kezdetben 6 fővel, bérmunkamodellben, 40 000 db terméket gyártó cégünk ma már évente 2,5-2,8 millió terméket állít elő. A veszprémi gyár több lépcsős fejlesztéseknek köszönhetően érte el mai formáját. 1994 -ben vettük birtokba az első üzemcsarnokunkat, mára pedig közel 42 000 nm-en 3 üzemcsarnokkal és két raktárépülettel büszkélkedhetünk.

A 2004-es év jelentős mérföldkő volt a Beurer-Hungaria Kft. életében, hiszen az addigi bérmunkás időszakot a teljes körű gazdálkodás korszaka váltotta fel.

Ágymelegítő, fűtött takaró és infralámpa gyártó üzemünkben félautomata és kézi technológiát ötvözve készítjük termékeinket, 2004 óta ultrahangos hegesztési technológiai eljárást alkalmazva.

Melegítő párna és lábmelegítő üzemünk 2006 óta ad otthont az ultrahangos technológiának. A főként kézi vezérlésű félautomata berendezés 2017 -ben a legmodernebb robottechnikával ellátott gépsorral egészült ki.

2010 óta a termékeinkbe beépülő fűtőszál gyártását is Magyarországon végezzük, melynek éves gyártási mennyisége meghaladja a 20 millió métert.

Tiszta és biztonságos munkakörnyezetet biztosítunk

Nálunk a fizikai munkavégzés sem jár nehéz megterheléssel, munkatársaink tiszta és biztonságos környezetben könnyű fizikai munkát végezve dolgoznak azon, hogy vevőink igényeit a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Elismerjük munkatársaink teljesítményét

A Beurer GmbH fejlesztési stratégiájában kiemelkedő jelentőséggel bíró Beurer-Hungaria Kft. közel 300 főnek ad munkát a megyében. Versenyképes alapbért és kompenzációs csomagot kínálunk, amit széles körű béren kívüli juttatásokkal teszünk még vonzóbbá.

25 éves jubileum

A 25. születésnapot a közelmúltban több száz dolgozóval közösen, méltó módon, megünnepelte veszprémi cégünk. A vacsorával egybekötött, jó hangulatú születésnapi rendezvényre 17-en érkeztek az ulmi központból. Tiszteletét tette a vállalatcsoport tulajdonosa, a Beurer-Hungaria Kft. alapítója és korábbi ügyvezető igazgatója is. A negyedszázados évforduló kapcsán nem csak a jubiláló dolgozókat köszöntöttük, hanem a 25. születésnap alkalmából valamennyi munkatárs nettó 25 000 Ft-os jutalomban részesült.

Nézze meg, kik hirdetnek a III. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!