NAV

2018.03.06. 20:55

Akár SMS-ben is elküldik az adóbevallást

Azért választják évről évre a Napló Állásbörzéjét, mert sok munkáltató és érdeklődő van jelen az eseményen.

Juhász-Léhi István

- Nem állásokat hirdet a NAV megyei igazgatósága, hanem azokkal a szolgáltatásokkal segítjük az érdeklődőket, amivel egyszerűbbé tehetik az életüket – hangsúlyozta a Napló Állásbörzéje kapcsán Dégi Zoltán, a NAV Veszprém megyei igazgatója. – Mi az álláskeresőket segítjük tanácsokkal, ügyfélkapunyitással.

Dégi Zoltán elmondta: azért választják évről évre a Napló Állásbörzéjét, mert nagyon sokan jelennek meg az eseményen, amely egyre nagyobb nyilvánosságot kap.

- Az adófizetőket úgy tudjuk egyre jobban kiszolgálni, ha kitelepülünk szolgáltatásainkkal, és elmondjuk, miként lehet egyszerűbben, észszerűbben választani a lehetőségek közül. Idei újdonság, amely a magánszemélyek széles rétegét érinti, a családi kedvezmények bővülése a kétgyermekes családok tekintetében.

Megtudtuk, idén már nem lehetett azt választani, hogy a foglalkoztatott magánszemély részére a munkáltató készítse el az adóbevallásokat. Ez Veszprém megyében 10 ezer embert érint, és a NAV készíti el minden foglalkoztatottnak, ha kérik, ha nem. Ha valaki kéri, annak SMS-ben is elküldi az adóhivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!