száz fő felvételét tervezik

2018.03.09. 21:18

Nyitott pozíciókkal érkezik az állásbörzére az Audi

Az elektromos meghajtások, valamint az Audi Q3 idei és majd a Q4 modellek 2019-ben kezdődő sorozatgyártása miatt több száz fő felvételét tervezik ebben az évben.

Molnár Sándor

Az Audi Hungaria az ország egyik legvonzóbb autóipari gyártója. A négykarikás vállalat számára fontos, hogy a személyügyi munkatársak a munkaerőpiac szereplőivel állásbörzék alkalmával találkozhassanak, így a nyitott pozíciókról teljes körű információkat kaphatnak az érdeklődő álláskeresők. A stabilitás, a vonzó javadalmazás, a béren kívüli juttatások, valamint a sokrétű továbbképzési kínálat miatt akár a Veszprém megyében élőknek is érdemes az Audi Hungariánál kínált pozíciók között böngészni.

Elektromotor-gyártás a cégnél Fotó: Audi Hungaria

A 25 éves jubileumát ünneplő Audi Hungaria Zrt. folyamatosan fejlődik, és ezáltal új munkahelyeket kínál mind középfokú, mind szakmunkás-bizonyítvánnyal rendelkező, valamint diplomás munkavállalók számára. Felsőoktatásban tanuló hallgatóknak pedig vonzó gyakornoki programot nyújt az autóipari vállalat.

Az elektromos meghajtások, valamint az Audi Q3 idei és majd a Q4 modellek 2019-ben kezdődő sorozatgyártása miatt több száz fős felvétel várható idén. A vállalat keres a többi között gépkezelői, robotcella-üzemeltetői, karbantartói és operátori középfokú pozíciókba munkatársakat.

Az állásbörzére érkező audis kollégák ismerik az összes nyitott pozíciót, és az érdeklődők minden kérdésére személyre szabott, teljes körű választ tudnak adni, valamint a rendezvény ideje alatt karrier-tanácsadást is tartanak, a helyszínen leadott önéletrajzokkal pályázni is lehet a meghirdetett állásokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!