hirdetés

2018.03.02. 17:08

Balluff Elektronika Kft. (x)

A Balluff veszprémi leányvállalata a cégcsoport legfontosabb termelőhelye. A gyártás mellett termékfejlesztéssel is foglalkozunk, és támogatjuk többek között a vállalatcsoport globális beszerzési, IT, és egyéb tevékenységeit. Különböző feladatok, projektmunkák keretében szakembereink jelentős része kapcsolódik a Balluff nemzetközi vérkeringéséhez.

A Balluff Elektronika Kft 1989 áprilisában kezdte meg működését. Jelenlegi telephelyünkön 18 000 négyzetméteren 950 főt meghaladó dolgozói létszámmal dolgozunk újabb sikereinkért. A kezdeti alkatrészgyártó üzemből mára a Balluff csoport legjelentősebb termelő gyárává váltunk.

A Balluff csoport termékeinek túlnyomó része Veszprémben készül. Tőlünk kerül a Balluff logisztikai bázisain és az öt kontinenst átölelő értékesítési hálózaton keresztül a vevőinkhez. Világszínvonalú gyártási technológiánk, és munkatársaink elkötelezett, pontos munkája a garancia arra, hogy termékeink a legmagasabb minőségi elvárásokat is teljesítik.

A Balluff Kft. története a folyamatos fejlődésről szól.

Örömteli, hogy az utóbbi években a kutatás-fejlesztés, a termékfejlesztés erősítésére koncentrálhattunk. Alapkutatásokkal foglalkozó munkatársaink és termékfejlesztő mérnökeink nemzetközi projektcsapatok tagjaként dolgoznak egyre több és bonyolultabb nemzetközi feladat megoldásán.

A jövő további növekedés lehetőségét mutatja számunkra: a veszprémi gyár a Balluff stratégiai fontosságú, folyamatosan fejlődő termelőhelyeként működik. A következő években még több energiát fektetünk a termelési és logisztikai folyamataink fejlesztésére.

Tovább erősítjük a kutatás-fejlesztésért és a termékfejlesztésért felelős csoportjainkat. Az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektetünk a vállalaton, vállalatcsoporton belüli utánpótlásképzésre. Állandó szakmai fejlődést, ezáltal még vonzóbb és tervezhetőbb lehetőségeket biztosítunk munkatársaik számára.

A további fejlődéshez elengedhetetlen, hogy új kollégákkal bővüljön csapatunk!

Folyamatosan várjuk pályakezdő és gyakorlattal rendelkező villamosmérnökök, gépészmérnökök és mechatronikai mérnökök, illetve középfokú végzettséggel rendelkező fiatalok jelentkezését is gépkezelő, üzemi karbantartó pozíciókba.

Örömmel fogadjuk azokat a mérnökhallgatókat, középiskolai diákokat is, akik nyári szakmai gyakorlatukat nálunk kívánják teljesíteni, vagy diplomadolgozatukat, TDK munkájukat az általunk felkínált témában írják.

A hallgatóknak lehetősége van betekinteni a vállalat életébe, olyan tapasztalatokat szerezhetnek, amelyek megkönnyítik későbbi elhelyezkedésüket is.

Ha szeretnél egy lelkes csapat tagja lenni, akkor várunk 2018. március 13-án a IV. Napló Állásbörzén a Balluff-Elektronika Kft standjánál!

 

Címkék#Balluff

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!