hirdetés

2018.09.11. 12:58

Bock Hungária Kft.

Az Irodabútor alkatrészgyártás, műanyag fröccsöntés és fröccsöntő szerszámgyártás területén tevékenykedő termelő vállalatunk, a Bock Hungária Kft. jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban, melynek következő fázisaként újabb kihívások várnak ránk.

 

Legyen Ön is azok között, akik új lendületükkel, szakmai hozzáértésükkel erősítik a Bock német cégcsoport magyar leányvállalata iránti bizalmat, illetve bővítik munkavállalóink körét! Keressük azokat a pályakezdő vagy már több éves tapasztalattal rendelkező leendő kollégákat, akik hosszú távon képesek elkötelezni magukat egy bővülő és megbízható családi tulajdonú vállalkozás mellett.

A MI VILÁGUNK- AZ ÖN LEHETŐSÉGE

Mi, a vállalat munkatársaiként hiszünk a közös gondolkodásban, munkatársaink széles körű képességeiben, melyek biztosítják sikeres munkánkat. Támogatjuk, hogy egyéni ötletekeikkel javíthassák cégünk munkafolyamatait. Értékeljük a kollégáink által elért eredményeket, sikerünk közös. Ahhoz, hogy lépést tarthassuk a változó kihívásokkal, továbbfejlesztjük képességeinket. Figyelünk munkatársainkra, biztosítjuk a lehetőséget a képességeiknek megfelelő karrier eléréséhez. Megfogalmazzuk közös céljainkat, amelyeket együtt érünk el, majd minden egyes kollégával osztozunk a sikerből!

Bock Hungária Kft.

06 (70) 520- 7410 [email protected]

8456 Noszlop, Külterület 02/12hrsz. 06 (88) 505-850

8400 Ajka, Timföldgyári út 17-19. 06 (88) 216-146

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!