Állásbörze rovat

2017.09.01. 09:17

Bourns – Már 70 éve az élvonalban!

Marlan és Rosemary Bourns saját garázsukban kezdtek potenciométerek gyártásába 1947-ben, mellyel elindult a BOURNS vállalat sikertörténete.

 

Ma összesen 9 országban 14 telephellyel és 6500 munkavállalóval gyártunk elektronikai komponenseket.

Magyarországon, az ajkai lokációban autóipari szenzorainkkal is globális szinten elégítjük ki vevőink igényeit, miközben innovatív tervezésű, kiváló minőségű technológiai termékeinkkel valódi és folyamatos hozzáadott értékkel gazdagítjuk a világot.

Alkalmazottaink nagyfokú önállósággal bírnak, magasan kvalifikáltak és folyamatos szakmai továbbfejlődésükkel közvetetten teremtik meg a biztonságot a termékeinkkel felszerelt autó vezetője és utasai számára.

Fontosnak tartjuk ugyanakkor, hogy a megfelelő ember kerüljön a megfelelő munkakörbe, s ha már így történik, ne csupán munkája legyen, hanem egyszersmind hivatása is. Egy multinacionális légkör, amelyben nyitott fülekre találnak ötleteid, ahol megvalósíthatod önmagad!

Csatlakozz egy egyedülálló helyhez, ahol megalapozhatod karriered, ahol inspiráló dolgokat láthatsz. Csatlakozz a Bourns csapatához!

 

 

Várjuk szeretettel a III. Napló Állásbörzén, ahol személyesen is megismerkedhet vállalatunkkal!

További részletekért, nyitott pozícióra jelentkezésért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal:

Klesitz Eszter – Talent Acquisition Specialist

+36-20/432-55-13

Weboldal: www.bourns.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!