hirdetés

2018.09.11. 13:40

Bővülő kapacitás, új akadémia – Nem költözünk, bővülünk!

Az ausztriai székhelyű Assmont Csoport zalahalápi gyártóbázisa kapacitása bővítéséhez keres új dolgozókat.

 

Amint azt az Assmont Steel Hungária Kft. telephely vezetőjétől, Sárközi Pétertől megtudtuk, az acélszerkezetek különféle formáit gyártó és szerelő társaság fiók telepei jelen vannak szerte a világban az Egyesült Államoktól Ausztráliáig összesen 400 dolgozóval. A cég egyetlen gyártóbázisát, a húsz éves zalahalápi telepet folyamatosan fejlesztik. Az általuk tervezett gyártott és szerelt acélszerkezeti konstrukciókkal egy dinamikusan fejlődő piacra törtek be.

A társaság most pedig a gyártási irányvonal bővítésére készül, a zalahalápi meglevő csarnok mellé két éven belül felépítik a következő, 6000 négyzetméteres gyártócsarnokukat, amelynek hamarosan leteszik az alapkövét. Így az elmúlt öt évben jelentősen felfejlesztett darabolási és vágási lehetőségeiket, termelési kapacitásukat tovább bővítik. A gyár évi teljes kapacitása 2012-ben 800 tonna volt, ez jelenleg 5000 tonna. a 2019-es évi cél pedig 12 ezer tonna.

A 20 éves zalahalápi telephelyet folyamatosan fejlesztik.

Ugyanakkor a teljes értékesítés a tavalyi évben 51 millió euró volt, ennek 70 százaléka export. A társaság szerteágazó dolgozói programmal bír, versenyképes bérezéssel, béren kívüli juttatásokkal, családi programokkal, óradíjas rendszerben, három műszakos munkarendben termel a 80 dolgozó folyamatosan. A túlórára szintén nyílik lehetőség. A tervezett bővítéshez még 40 dolgozót, szakképzett munkaerőt, lakatost, hegesztőt, fémipari tapasztalattal rendelkező és pályakezdő kollégát keresnek, akik számára nem újdonság, hogy vassal kell dolgozniuk.

A jelentkezők önéletrajzát a [email protected] címre folyamatosan várják! A kereskedelmi és ipari kamara által minősített gyakorlati képzőhelyen szerkezetlakatos mester oktatja a tanulókat. A cég jövőbeni céljai egyike, hogy az általuk képzett hegesztő, lakatos tanulók létszámát emeljék, oktatói bázist hozzanak létre. 2019-ben nyílik a meglevő és új kollégáknak egyaránt szakmai továbbképzést biztosító ASSMONT Akadémia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!