Állásbörze rovat

2017.09.15. 12:43

A Chemark Kft bemutatása

Vállalatunk Európa egyik vezető komplex növényvédő szer bérmunka partnere, amely az 1991-es alapítása óta hosszú utat tett meg.

Célunk a hazai és nemzetközi növényvédő szer piac meghatározásaként hatékonyan működni annak érdekében, hogy a vevői igényeket a legmagasabb szinten tudjuk teljesíteni és fejlődni, hogy a pozíciónkat hosszú távon megtartsuk.

Tudatában vagyunk annak, hogy hosszú távú üzleti fejlődésünk alapvető feltétele a felelős vállalati magatartás, amely döntően meghatározza az egész ipari társadalom jövőjét. Magas színvonalú, környezettudatos, energiahatékony szolgáltatásainkon keresztül elő kívánjuk segíteni a mezőgazdaság fejlődését, szűkebb és tágabb környezetünk megóvását, a jelen és jövő generációk egészséges környezetét. Megbízható partnere kívánunk lenni megrendelőinknek és szállítóinknak, anyagi és szakmai gyarapodást nyújtó munkahelye munkatársainknak.

Ennek szellemében dolgoztuk ki tevékenységünk minőség-, környezetközpontú-, munkabiztonsági- és energiairányítási elveit rögzítő Vállalati politikánkat, amely egész telephelyünkre, valamennyi vezetőnkre és munkatársunkra vonatkozik.

Munkánkat termékeink és szolgáltatásaink egyenletes minőségének biztosítása és továbbfejlesztése jellemzi, ezért működésünket minden szempontból a minőségelvnek kell áthatnia (korszerű technológia, magas színvonalú hozzáértés).

Tevékenységünket a környezetért felelős módon végezzük. Törekszünk a tevékenységünk és termékeink okozta negatív környezeti hatások megelőzésére, csökkentésére ez által a környezeti teljesítményünk folyamatos fejlesztésére.

Elkötelezettjei vagyunk a munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítási rendszer folyamatos fejlesztésének a területünkön jelenlevő személyek egészségének és biztonságának megóvása érdekében.

Elköteleztük magunkat az energiairányítási rendszer kialakítására, fenntartására és folyamatos fejlesztésére, energiateljesítményünk folyamatos növelése céljából.

A célok elérése megköveteli a rendszeres képzést, ezért alkalmazottainktól elvárt követelmény az integrált irányítási rendszerrel kapcsolatos ismeretek elsajátítása. Munkatársaink szakmai felkészültségének és elkötelezettségének fejlesztésével kívánjuk elérni a teljes személyi állomány bevonását céljaink megvalósításába.

Jelenlegi nyitott pozícióink:

  • GÉPKEZELŐ (jó műszaki érzék, szakképzettséget nem igénylő pozíció)
  • FORMÁLÓ (jó fizikai erőnlét, szakképzettséget nem igénylő pozíció)
  • TARGONCÁS (érvényes OKJ-s targoncavezetői vizsga)
  • MŰSZERÉSZ (műszaki végzettséget igénylő állásajánlat)
  • Kiemelkedő juttatási csomagot kínálunk:

  • szakképzettséget nem igénylő pozícióinknál is már min bruttó 220.000 Ft havi jövedelem
  • béren kívüli juttatások: készpénz cafeteria, Erzsébet-ajándék utalvány, bónuszok, éves prémium, toborzási jutalom, év végi ajándékutalvány, iskolakezdési támogatás, 100% bérlettámogatás, élet- és balesetbiztosítás
  • kultúrált munkakörnyezet, munkaruha, munkavédelmi eszközök
  • Fényképpel ellátott önéletrajzát az alábbi e-mail címre várjuk: [email protected]

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!