Állásbörze rovat

2017.09.01. 08:10

Continental Automotive Hungary Kft.

Vállalatunk a világ valamennyi autógyártója részére magas minőségben állít elő biztonságtechnikai elemekhez részegységeket. Folyamatosan keresünk munkatársakat termelési területünkre és Fejlesztési Központunkba egyaránt. Kulturált munkakörnyezetet és számos szolgáltatást biztosítunk, pl. béren kívüli juttatások széles skálája, mobil gyógyszertár, speciális szűrővizsgálatok, szociális tanácsadás, céges ATM, ingyenes gyors céges buszjáratok, szállás és mindemellett a megye számos sportközpontjában kedvezményeket is. Látogasson el hozzánk!

Continental AG

A Continental világ egyik vezető autóipari beszállítója. Fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és rendszerek, műszerezés, infotainment megoldások, járműelektronika, gépjárműabroncsok és műszaki elasztomer-termékek gyártójaként és szállítójaként a vállalat hozzájárul a nagyobb menetbiztonsághoz és a globális klímavédelemhez. A cégcsoport jelenleg több mint 220.000 munkatársat foglalkoztat 56 országban. Hazánkban öt vállalattal képviselteti magát, és több mint 7000 munkatársat foglalkoztat.

Continental Automotive Hungary Kft.

A vállalatunk két telephelyen működik. A budapesti gyárban autóelektronikai részegységeket és mikroelektronikai áramköri modulokat gyártunk, míg Veszprémben a világ valamennyi autógyártója részére magas minőségben állítunk elő biztonságtechnikai elemekhez különböző (motor, kerék-, perdület-, IBS, LIPS és egyéb) szenzorokat. Szintén Veszprémben található Fejlesztési Központunkban, valamint gépjármű-tesztpályánkon az elektronikus vezérlésű fékrendszerek (ABS, ESC) és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén dolgozunk. Központunk teljeskörű projektfelelőse az ESC-rendszereknek – beleértve más lokációk, így a frankfurti központ koordinálását is – melynek köszönhetően a Continental vevőit teljes mértékben Veszprémből szolgáljuk ki a világ minden részén. Szenzorfejlesztési csoportunk az intelligens akkumulátor szenzor (IBS) tervezésének kompetenciaközpontja.

Vállalatunk veszprémi telephelyén 2300 munkatársat foglalkoztatunk, köztük több mint 500 szenzor- és szoftverfejlesztő mérnököt.

Folyamatos beruházásokkal, technológiai és termékprofil-bővítésekkel biztosítjuk vevőink számára a legjobb termékeket és a legmagasabb minőséget.

Amit ajánlunk

Külön hangsúlyt fektetünk a szakmai tudás folyamatos bővítésére, a személyes hatékonyság növelésére. Az egyéni teljesítményt, kompetenciát rendszeresen értékeljük, és a kiválóságot, a jó ötleteket megfelelően díjazzuk.

Az kollégák beilleszkedését mentorprogramunk segíti. A versenyképes béren túl több adható juttatással támogatjuk munkatársainkat, úgy mint 13. havi fizetés, Continental nyereségrészesedés, rendkívül széles körű cafeteria-juttatások, támogatott sportolási lehetőségek, az előírtnál magasabb műszakpótlék, toborzást támogató fejpénz-rendszer, letelepedést elősegítő lakásvásárlási és lakáshitel támogatás, a havi célkitűzések teljesítésétől függő prémium, jubilálók és hűségdíjasok köszöntése, egészségügyi szolgáltatások és szűrőprogramok. Mindezeken felül a gyár minden évben vendégül látja munkatársait és családtagjait a cég családi napján.

További nagy segítség a szülőknek az iskolakezdési támogatás. Idén 458 dolgozó 719 gyermekét támogatta a veszprémi Continental.

Egyetemi hallgatóknak

A Pannon Egyetemen várjuk a hallgatókat Continental által támogatott Járműrendszertechnikai szakirányú mechatronikai mérnök mesterképzésre, és 2017 őszén ismét indul 2 féléves akkreditált tantárgyunk „Autóipari szoftver- és hardverfejlesztés a gyakorlatban” címmel.

Kutatók Éjszakája a Continental mérnökeivel!

2017 szeptember 29-én 18-21 óra között várunk kicsiket és nagyokat a Pannon Egyetem Műszaki Informatika karán. Kollégáink érdekes, interaktív feladatokkal készülnek.

Nézze meg, kik hirdetnek a III. Napló Állásbörzén!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!