Állásbörze rovat

2017.09.15. 17:22

Csolnoky Ferenc Kórház

A Csolnoky Ferenc Kórház ellátási területe teljes Veszprém Megye. Az Intézmény 5 telephelyen, 1125 fekvő beteg ágyon, 29 gyógyító és 3 diagnosztikus osztállyal működik, területi ellátási kötelezettsége több mint 370 ezer lakosra terjed ki. A Kórház, szinte valamennyi szakterületre kiterjedő szakrendelőivel nyújt szolgáltatást a járó-betegek részére is.

Fotó: Archív

Az egészségügyben dolgozó humán erőforrás biztosítása az egészségügyi szolgáltatások minőségének és biztonságának az alapfeltétele. Az utóbbi években a társadalom és az egészségügy átalakulásával szinkronban változtak az egyes egészségügyi foglalkozásokkal szemben támasztott követelmények. Átalakult a betegségek köre, az ellátás eszközparkja, az egészségügyi foglalkozások struktúrája. E gyorsan változó környezetben a humán erőforrás utánpótlás nehezen tud lépést tartani az egészségügyi ellátó rendszer fejlődésével, átalakulásával.

Keressük azon elhivatott munkatársainkat, akik a gyógyításra, ápolásra – gondozásra szoruló betegek ellátását empatikus, szakmai elhivatottsággal, a környezet tisztántartásával és a háttértevékenységek megfelelő minőségének biztosításával végzik.

Ezen feltételek javítására várjuk azon álláskeresőket, akik megbízható, hosszú távú munkalehetőséget keresnek a következő munkakörökben:

asztalos

lakatos

villanyszerelő

klímakarbantartó

üzemviteli munkatárs

élelmezésvezető

konyhavezető

szakács

diétás szakács

konyhai kisegítő (Doba)

ápoló

gyakorló ápoló

gyermekápoló

gyakorló gyermekápoló

segédápoló (érettségizettek előnyben)

műtőssegéd

betegszállító

orvosírnok

takarító

 

Amit ajánlunk:

biztos, stabil munkahely

szakképzés támogatása

nővérszállói elhelyezés

dolgozói ingyenes parkolás

kedvezményes, helyben nyújtott meleg étkezés

Alkalmazás: közalkalmazotti jogviszonyban.

Feltétel: büntetlen előélet.

Ha többet szeretne megtudni a fenti munkakörökről, látogassa meg kiállító helyünket a III. Napló Állásbörzén, vagy keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Csolnoky Ferenc Kórház

8200 Veszprém, Kórház u. 1.

D épület I. emelet HR osztály, 112. iroda

Telefonszám: 06-88/556-243

E-mail cím: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!