hirdetés

2018.02.22. 12:40

Dinamikus fejlődés, még több veszprémi munkalehetőség – tervezhető jövő! (x)

Ki ne szeretné biztonságban tudni és tervezgetni saját és családja jövőjét, folyamatos fejlődését? Ki ne szeretne olyan megbízható munkahelyet, ahol a megfelelő munkakörülmények mellett egy barátságos, támogató légkör és megbecsülés fogadja?

Mindenki a kiszámíthatóságot szereti, és sokan tudják, hogy egy piacvezető cégnél dolgozni nemcsak rangot, hanem biztonságot és kiszámíthatóságot is jelent. Tervezhetővé válik a jövő, hiszen a versenyképes fizetés percre pontosan érkezik, a feladatok, elvárások érthetőek és minden adott ahhoz, hogy jó hangulatban teljenek el a munkával töltött napok. A logisztika világa pedig arról is gondoskodik, hogy a napi rutin mellett újabb és újabb érdekes feladatok is adódjanak. Az egyre összetettebb tevékenységek és feladatok, az automatizálás elterjedése a logisztikára is rendkívül jellemző. Mégis, a hazai piacvezető szállítmányozó és logisztikai cég, a Kühne + Nagel Kft. dinamikus növekedése itt, Veszprémben is tetten érhető és lehetőséget ad arra, hogy soraikban találjuk meg az ideális munkahelyet – és még a tapasztalat sem minden esetben feltétel.

A Kühne + Nagel a világ egyik vezető szállítmányozó és logisztikai vállalata, 108 országban több mint 74 000 munkavállalóval van jelen, Magyarországon pedig már 1 550 embernek biztosít modern munkakörnyezetet, kiszámítható jövőt, 5 különböző telephelyen az országban.  Veszprémben már évek óta megtalálható: egy nagy autóipari beszállító cég számára végez sokrétű raktározási tevékenységet és ebből adódóan az ezzel kapcsolatos, döntően fizikai jellegű munkakörök által lehet csatlakozni a biztonságot és stabilitást jelképező vállalathoz.

Raktárosok, targoncavezetők jó eséllyel találják meg számításukat a Kühne + Nagelnél, amelynél – méretéből adódóan – a későbbiekben még akár más állásokat is tudunk választani, országhatáron belül és kívül egyaránt.

A folyamatos fejlődés lehetősége tehát adott a cégen belül is, de a modern munkakörnyezeten és a cég nyitott gondolkodásmódján túl sok más dolog is ösztönző lehet. A versenyképes bérezés és a választható elemekből álló cafeteria csomag mellett ugyanis más dolgok is a cég mellett szólnak. A betanulási időszak alatt mentori rendszer működik, tehát tudunk kérni útmutatást, segítséget már az első napokban is. A folyamatos képzések mellett nagy hangsúlyt kapnak az egészségmegőrző, családi és közösségi szabadidős programok, de számos, különböző eseményekkel kapcsolatos támogatás is létezik a cégen belül, mint például a házasságkötés vagy az iskolakezdés támogatása.

A Kühne + Nagel veszprémi telephelyén elhelyezkedni szándékozó raktárosok és targoncavezetők tehát nemcsak egy jó csapat részesévé válnak, hanem élvezhetik mindazon előnyöket, melyeket a cég valamennyi telephelyén nyújt dolgozóinak. Mindamellett pedig már a belépés napjától tervezhetik jövőjüket, hiszen tudják, hogy számíthatnak az idén 128 éves fennállását ünneplő cég stabilitására, és arra a figyelemre, megbecsülésre, amit munkatársai iránt tanúsít. A Kühne + Nagel raktárosi és targoncavezetői állásaira jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:

Ingyenesen hívható zöld szám: 06-80-888-555

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!