Állásbörze rovat

2017.09.01. 08:23

JOST Hungária Bt.

A JOST Hungária Bt. már harmadik alkalommal vesz részt a Pannon Lapok Társasága által szervezett állásbörzén.

Cégünk teherautó-alkatrészeket gyárt a világ összes vezető truck és trailer gyártója részére. Alkatrészeink a vonó- és vontatott szerelvények összekapcsolására hivatottak. Fő termékünk, a Rockinger vonófej szerkezet a magyarországi gyártás elindítása óta folyamatosan a Legjobb Márka címet nyeri el németországi szaklapok olvasóinak szavazatai alapján.

Veszprém város 5. legnagyobb árbevétellel rendelkező cégeként a gazdasági élet meghatározó szereplői közé tartozunk. Nemzetközi vállalatcsoportunknál mintegy 3000 kolléga dolgozik, a veszprémi JOST gyárban pedig 330 főt foglalkoztatunk.

Fotók: Pesthy Márton

Tevékenységünk a fémmegmunkálás, melyhez szakképzett munkatársakra van szükségünk. Ilyenek például a lakatosok, hegesztők, gépi forgácsolók, CNC gépkezelők. Szerszámgépeink sokfélék, ahogy a megmunkálási tevékenységünk is. Dolgozunk modern megmunkáló központokkal, hegesztő robotokkal, de hagyományos esztergákkal is, és az alkatrészek kézi-, illetve szerelőszalagon történő szerelése is fontos munkafolyamatunk. Emellett egy egyedülállónak számító KTL festőberendezéssel tesszük termékeink külsejét széppé és időtállóvá.

Így a munkalehetőségek iránt érdeklődők számára széles a paletta a JOST Hungáriánál.

Hogy mitől vagyunk mások, és kiemelkedőek? Íme a juttatási csomagunk, és álláslehetőségeink:

Amit kínálunk:

Nyitott szakmunkás pozíciók a JOST Hungáriánál:

Villamos karbantartó

CNC gépkezelő

Hegesztő

Gépkezelő (présgép, hegesztő gép, fúró, szemcseszóró)

Szerelő

Festőberendezés kiszolgáló operátor

A termelésben dolgozó szakmunkás kollégák mellett természetesen várjuk azok érdeklődését is, akik műszaki, mérnöki, minőségbiztosítási területen képzelik el a jövőjüket, feléjük műszaki felsőfokú végzettség és angol vagy német nyelvtudás az elvárásunk. Cserébe önálló munkavégzést igénylő, és változatos feladatokban bővelkedő munkaköröket tudunk kínálni.

Cégünk csökkent munkaképességű dolgozók rehabilitációjában is részt vesz, aminek keretében biztonságtechnikai munkák betöltésére lehet vállalkozni.

Azon gyerekeknek, akik még csak most gondolkodnak szakma vagy tanulmányok választásán, szintén tudunk információkkal szolgálni. Az idei tanévtől gyárunkban 18 tanulót foglalkoztatunk a CNC gépkezelőtől a hegesztőn keresztül a gépgyártás technológusig, többféle szakmában. Előszeretettel népszerűsítjük ezeket a hiányszakmákat iskolákban, és városi rendezvényeken. Felkaroljuk a fiatal pályakezdőket, illetve segítjük őket szakmai gyakorlatuk elvégzésében, legyen az egyetemi (duális) képzés, vagy középfokú szakképzés.

Ha szeretnének egy profi fémmegmunkáló cégnél dolgozni autóipari környezetben, és egy nemzetközi konszern számára értéket teremteni, kérjük látogassák meg az állásbörzén a JOST standját, ahol részletesen bemutatjuk a lehetőségeket, nyitott pozícióinkat. Az állásbörzét követő napon, szeptember 28-án, pedig személyesen is megtekinthetik a gyárunkat, az általunk gyártott termékeket, beszélhetnek kollégáinkkal, és első kézből kaphatnak meg minden olyan információt, ami még érdekli Önöket.

Valósítsa meg terveit nálunk, csatlakozzon a 20 éves JOST Hungária csapatához!

Elérhetőségünk:

8200 Veszprém, Henger u. 1.

Tel: 88/577-700

Nézze meg, kik hirdetnek a III. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!