hirdetés

2018.03.01. 14:35

JOST HUNGÁRIA BT. (x)

Tudtad, hogy a JOST világszerte 18 telephellyel rendelkezik, melyek közül a Magyarországon található, veszprémi székhelyű JOST Hungária Bt. a második legnagyobb?

Nemzetközi vállalatcsoportunknál 3000 fő munkatárs dolgozik, melyből Magyarországon 350 főt foglalkoztatunk. Veszprém viszonylatban jelentős szerepet töltünk be a gazdasági életben, hiszen a környező cégek között az 5. legnagyobb árbevétellel rendelkező vállalat  vagyunk.

Termékeinket tekintve tehergépjárművekhez és mezőgazdasági haszongépjárművekhez gyártunk alkatrészeket, összekötő elemeket. A veszprémi gyárunkban négy fő termék gyártása történik: vonófej szerkezet, királycsap, konténerláb és forgózsámoly, melyek közül a ROCKINGER vonófej szerkezet a gyártás elindítása óta a Legjobb Márka címmel büszkélkedhet.

A Napló által szervezett állásbörzén már 4. alkalommal veszünk részt és várjuk szeretettel az igazi fémes szakma iránt érdeklődő, „olajos kezű” diákokat, pályakezdőket és tapasztalt szakembereket egyaránt. Mindenkit a számára megfelelő programmal és lehetőségekkel várunk!

 

Két csarnokunkban a legkülönfélébb fémmegmunkálási eljárásokkal dolgozunk, ahol a szakma minden szépségével találkozhattok, ideértve a hegesztést, CNC megmunkálást, forgácsolást, esztergálást, marást, ahol a műhelyhangulatot kedvelő, szakképzett munkatársakkal bővítenénk csapatunkat.

 

Sokrétű és sokszínű feladatokból álló munkát végzünk, modern és újszerű berendezéseken, melyek között találhatók hegesztő robotok, hagyományos esztergák, megmunkáló központok, kézi összeszerelő állomások, valamint rendelkezünk egy egyedi KTL festőberendezéssel, ahol termékeinket a vevő által kívánt színnel látjuk el, ezáltal biztosítva tartósságát is.

 

Csapatunk bővítése céljából az alábbi munkatársakat keressük:

Mind a szakmunkás diákokat, pályakezdőket, mind pedig a tapasztalt szakembereket is keressük csapatunkba, hosszú távú munkalehetőséget kínálva számukra.

Diákoknak szakmai gyakorlati helyet tudunk biztosítani duális- és szakmunkás képzés esetén is, valamint hamarosan induló Mentor Programunk segít a szakképzett pályakezdők számára elindítani pályafutásukat. Szakmai gyakorlati helyként jelenleg is aktívan működünk, 18 szakmunkás diákunknak biztosítunk gyakorlati lehetőséget a nálunk fellelhető szakmunkás lehetőségek bármelyikében.

 

Továbbá várjuk természetesen azon kollégák jelentkezését is, akik műszaki, mérnöki, minőségbiztosítási, logisztikai vonalon szereztek végzettséget, tapasztalatot és rendelkeznek angol van német nyelvtudással. Az általunk nyújtott feladatkörök változatosak, önállóságot, határozottságot igényelnek, mely lehetőségek közül mindenki megtalálhatja a tapasztalatához és személyiségéhez legközelebb állót.

 

Ha szeretnél egy összetartó, kiváló csapat része lenni, megismerkednél a fémmegmunkálás rejtelmeivel, szépségeivel, úgy keress meg minket 2018. március 13-án az állásbörzén és részletesen bemutatjuk az aktuális lehetőségeinket, bemutatjuk az általunk gyártott termékeket, találkozhatsz kollégáinkkal, akik készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésedre!

 

Valósítsd meg terveidet nálunk! Csatlakozz a 22 éves JOST Hungária csapatához!

Elérhetőségünk:

8200 Veszprém, Henger u. 1.

Tel: 88/577-700

Mobil: 20/360-5594

 

Címkék#JOST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!