hirdetés

2018.09.15. 05:00

JOST – mindig helyben vagyunk

Mindegy, hogy Amerikában a 66-os úton, a Dél-afrikai sivatagban Fokváros közelében, vagy Németország kellős közepén Frankfurtban az aszfaltdzsungelben vagyunk: a kamionoknak mindig szállítaniuk kell.

Eredeti pótalkatrészekről a legrövidebb idő alatt világszerte gondoskodni, egy fontos biztonság, amit valóban csak egy világszerte jelenlévő gyártó, mint a JOST, tud nyújtani. A megfelelő pótalkatrészeket, mindegy, hogy Ön éppen hol van, éjjel-nappal megtalálja az interneten.

Németországban és Európa-szerte a JOST-termékeket különböző telephelyeken gyártják, és küldik a Global Logistic Centerhez Neu Isenburgba. Innen kerülnek ki a termékek közvetlenül a vevőkhöz.

A további termelési helyek Európában és a Föld minden kontinensén erőteljes vevői párbeszédet, rövid szállítási utakat, és a piachoz igazodó árakat biztosítanak.

Tapasztalatok határok nélkül

Karrier utunk során gyakran szembesülünk különféle élethelyzetekkel és kihívásokkal, melyek néha befolyást gyakorolnak a munkánkra is. Ha gyermeket vár, hozzátartozóját ápolja, vagy szeretne váltani teljes munkaidősről részmunkaidős állásra, vagy más műszakbeosztásra, a JOST megpróbál a munkatársainak megfelelő, személyre szabott megoldást találni.

Ettől vagyunk mások a nagy multiknál: 350-en dolgozunk Veszprémben a JOST-nál, mely rendszereiben, szervezettségében a legnagyobb vállalatok szintjén áll, viszont a légkör még családias tud lenni. Ismerjük egymást, szinte minden dolgozónkat név szerint, és rugalmasak tudunk lenni, amennyire a lehetőségeink engedik.

A JOST-nál a csapatszellemnek és a csapatmunkának elsődleges fontossága és szerepe van. Minden osztály a saját munkájával hozzájárul a JOST növekedéséhez, fejlődéséhez és az egyes területek szorosan együttműködnek egymással. A több területet érintő projektek által a JOST képes nagy lépéseket tenni előre, és kitolni a határait a mindennapi munkában. Így válhat a munka élvezetessé és megunhatatlanná.

 

Mentor program új munkatársak részére

2018. augusztusában vezettük be a fizikai dolgozók mentor programját, melynek célja, hogy az új munkatársak mielőbb komfortosan érezzék magukat a munkahelyükön, könnyen beilleszkedjenek, megismerjék a vállalati kultúránkat. A mentorok a dolgozókkal azonos szinten lévő kollégák, régebbi dolgozóink, akik külön felkészítést kaptak arra, hogyan tudják segíteni az újonnan érkezőket.

Az új dolgozók az első hat hónapjukban tudnak a mentorukra támaszkodni, de a mentorálás legintenzívebb időszaka természetesen az első néhány nap és hét. A hat hónapos folyamat végén a mentorálás véget ér, de az emberi jó kapcsolatok továbbra is megmaradnak. Bízunk benne, hogy belső mentorainkon keresztül hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy az új belépőink már az első naptól kezdve érezzék, fontosak számunkra, és mindannyian azon vagyunk, hogy mielőbb értékes és elégedett csapattaggá váljanak.

Várjuk Önöket az állásbörzén, hogy személyesen is megismerkedjünk!

A szeptember 20-i állásbörzén is ott leszünk standunkkal, kiállított alkatrészeinkkel.

Szeretettel várjuk Önt, ha érdekli a cégünk, több álláslehetőség közül is választhat. Nemcsak a HR munkatársaival találkozhat, hanem egy-egy terület szakmai képviselőjétől is kérdezhet. Kisfilmeken bemutatjuk a gyártási folyamatunkat, területenként megtekintheti, milyen munkakörülmények, gépek, munkafolyamatok vannak nálunk.

Addig is böngésszék megújult karrier oldalunkat, melyen minden információt megtalálnak az állásajánlatoktól a jelentkezésen át JOST-ról szóló információkig:

 

 

Elérhetőségeink:

Tel: 88/577-214

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!