önt is várjuk

2018.03.12. 14:40

Kedden tíz órakor nyit az állásbörze

A régió legnagyobb munkaadóinak részvételével megérkezett a IV. NAPLÓ ÁLLÁSBÖRZE és oktatási fórum a Veszprém Arénába.

Molnár Sándor

A kiállítás építői serényen dolgoztak azért, hogy ideális körülmények várják a résztvevő munkáltatókat és az álláskeresőket március 13-án.

A negyedik börze is nagy kihívás az építőknek, de már rutinosan végzi mindenki a feladatát a rekordszámú kiállítót hozó, előző rendezvény tapasztalataival felvértezve. Az építő cégnek egy napja volt rá, hogy hétfő éjfélig felépítse és berendezze a 46 standot, amelyekből kettő egyedi és két vállalat a saját maga által készített kiállító felülettel érkezik.

A takarítást követően reggel nyolckor kezdődtek el a munkálatok, nyolc fővel tájékoztatott Linter Renáta projektvezető. Először a standok széleit jelölték ki, majd felhúzták a vázakat és ezután helyezték be a falakat. A több munkát igénylő egyedi standokat előre vették és délután két órára el is készültek velük. Extra eszközigény nem merült fel a kiállítók részéről, ennek ellenére a kivitelezők felkészültek az utólag felmerülő plusz igényekre is.

A IV. Napló Állásbörze résztvevői előzetes azt ígérték, hogy az idei standok szebbek, látványosabbak lesznek, mint a szeptemberi találkozón voltak. Mindez hamarosan kiderül, hiszen március 13-án, kedden délelőtt 10 órakor megnyitja kapuit az érdeklődők előtt az állásbörze a Veszprém Arénában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!