HIRDETÉS

2017.09.10. 16:25

Kellene egy jó munkahely? Ismerünk ilyet! Kühne + Nagel Kft.

Repülőgépek és expresszvonatok. Tengerjáró hajók, kamionok és robotizált raktárak. Mindez a legkorszerűbb informatikával párosítva. Érdekesnek hangzik? Az is! Ez a Kühne + Nagel világa.

A Kühne + Nagel a világ egyik vezető logisztikai és szállítmányozási vállalata. A vállalatcsoport a világ 100 országában, több mint 1300 telephelyet tart fent és 79 ezer embert foglalkoztat. Üzleti sikerünk egyik titka, hogy a nálunk dolgozók nem csak értik, de szeretik is azt, amivel foglalkoznak.

Autóipari óriásvállalatok, a legnagyobb gyógyszer- és informatikai cégek bízzák ránk napi szállítási, logisztikai teendőiket. De bennünket keresnek azok is, akik valami egészen különleges küldeményt szeretnének időben, biztonságban és professzionális módon célba juttatni. Így utaztatunk olykor óriásgépeket, egész gyárakat, sporteszközöket és más technikát a téli és nyári olimpiákra, vagy akár színpadtechnikát a világ legnagyobb koncertjeire.

Magyarországon 25 éve működünk – már évek óta piacvezetőként. Öt nagy központtal vagyunk jelen az országban: Pátyon, Veszprémben, Kecskeméten, Gyöngyösön és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában.

A Kühne + Nagel ügyfeleinek a fejlesztést, munkatársainak a folyamatos fejlődés lehetőségét jelenti. Anyavállalatunk és a telephelyek nemzetközi hálózata lehetővé teszi a nemzetközi tapasztalatcserét és akár a külföldi munkavállalás lehetőségét.

Kezdő és tapasztalt munkatársak jelentkezését egyaránt várjuk Veszprémből és környékéről. Veszprémi telephelyünkön egy nagy autóipari beszállító cégnek végzünk sokrétű logisztikai tevékenységet és targoncavezető valamint raktáros munkatársak jelentkezését várjuk.

Ön a mi emberünk, ha változatos munkát szeretne végezni egy profi és összetartó közösség tagjaként. Korszerű munkakörnyezetben, versenyképes jövedelemmel és jóléti szolgáltatások egész sorával.

Új munkatársaink beilleszkedését és betanulását mentorprogram segíti. A szabadidő hasznos eltöltéséhez kedvezményes sportolási lehetőségeket biztosítunk, az év során pedig rendszeresek az egészségmegőrző, családi és közösségi szabadidős programok.

Miért a Kühne + Nagel? Beérné kevesebbel? Látogasson el a https://hu.kuehne-nagel.com/hu_hu/ weboldalra és nézzen körül állásajánlataink közt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!