Állásbörze rovat

2017.09.01. 09:08

MTD Hungária Kft.

KEZDETEK

Történetünk 1932-ben, az Egyesült Állomokban kezdődött, amikor is megalakult a Modern Tool and Die Company (MTD). A cég, mely azóta is családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártónak számít a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között.

Az amerikai vezetés felvásárolta a német Gutbrod vállalatot, ezzel a nemesvámosi telephely is az MTD tulajdonában került, így 1996-ban megszületett az MTD Hungária Kft. és ennek eredményeként modern, innovatív fűnyírógyártás kezdődött Magyarországon.

FEJLŐDÉS

A folyamatos beruházások révén mára Nemesvámoson több, mint 14.000 m2 alapterületű csarnokrendszerrel bővültünk, új festőüzemet indítottunk. 2014-re saját présüzemünkkel is elkészültünk, mely 2500 m2 alapterületen 6 db présgéppel működik folyamatosan. A saját présüzemnek köszönhetően rugalmasabban és gyorsabban tudjuk előállítani a vásárlók igényeinek megfelelő méretű és típusú fűnyírókat.

2014 azért is fontos mérföldkő a vállalat életében, mert ekkor nemesvámosi gyárunkban megkezdődött a fűnyírótraktorok gyártása is.

2017 júliusától az MTD Products AG márkacsaládja a Robomow névre hallgató új tagjával bővült. Ez a bővülés annak az összeolvadásnak köszönhető, ami az MTD és a Friendly Robotics Acquisitions Ltd. közötti együttműködés eredménye. Az MTD célja ezzel az összeolvadással a márkaportfólió fejlesztése Európában és az Amerikai Egyesült Államokban egyaránt, építkezve a F. Robotics Acquisitions Ltd. robotfűnyíró gyártásban szerzett 22 évi tapasztalatára.

TERMÉKEK

Évente megközelítőleg 250.000 db fűnyírót gyártunk. Szezonban naponta 2000-2500 db gép készül nálunk. Egy év alatt 65.000 db fűnyírótraktor gördül le szalagjainkról. Gyártósoraink legintenzívebb hónapjaiban közel 1000 munkavállaló dolgozik azon, hogy kiváló minőségű termékekkel lássuk el vásárlóinkat.

Kiemelkedő márkáink közül a magyarországi piacon az MTD, a WOLF-Garten, a Cub Cadet, és a Robomow márkákkal találkozhatnak a vásárlók.

ÉRTÉKEINK

Mindennapi munkánkat a lelkiismeretesség, tisztelet, elhivatottság, becsület értékei mentén végezzük. Emellett valljuk, hogy nagy értéket képvisel a nálunk jellemző közvetlen segítőkészség.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan magyar termékeket gyártunk, amelyek környezetünk fejlődését szolgálják.

Az elmúlt 20 évben dolgozóink munkájának köszönhetően sikeres vállalat lettünk és növekvő munkaerő igényünk által a térség kiemelt foglalkoztatójává váltunk.

Aktuális nyitott pozícióinkba keressük új kollégáinkat:

›› Operátor

›› Targoncavezető

›› Raktáros

›› Alapanyag előkészítő

›› Karbantartó lakatos

›› Présüzemi gépbeállító

›› Szerszámkészítő

›› Könyvelő

›› Folyamatmérnökségi Technikus

›› Folyamatmérnök

›› Gyártástámogató mérnök (hegesztési tapasztalattal)

›› Gyártástámogató mérnök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!