hirdetés

2018.09.11. 13:17

Munkát keresel? Akkor a Harmant keresed!

Kik vagyunk, mit csinálunk?

A mindennapi életben úgy találkozol velünk, hogy még csak nem is tudod, hogy a Harman egyik termékét tartod a kezedben. JBL, AKG, Harman/Kardon? Ezek ismerősebben hangzanak? Na ugye! Ezek és még jó néhány egyéb márka mind-mind a Harman népes családjának tagja. A székesfehérvári Harman/Becker Kft. a Harman International leányvállalata. Amit még érdemes tudni rólunk, hogy a Harman világszerte a gépkocsik multimédia és infotainment berendezéseinek innovációs vezetői közé tartozik, mely több nemzetközi helyszínen fejleszti a mobilkommunikációs technológia jövőjét is. Autós multimédiás és hangrendszerek, navigációk, biztonságtechnikai eszközök és még sorolhatnánk mennyi minden tartozik portfóliónkba.

Székesfehérváron immár 2 gyártóegységünkben folyik a munka, több mint 2000 munkavállalónk segítségével. Elmondhatjuk, hogy mára több mint 20 millió gépjármű rendelkezik a Harman által gyártott audio, navigációs, és multimédiás rendszerekkel.

Mivel fejlődésünk töretlen és folyamatos, így további kollégák jelentkezését várjuk, akik szívesen tartoznának a Harman családjához. Operátor, raktáros, anyagmozgató, gépbeállító, karbantartó, csoportvezető és műszakvezető pozícióink csak rád várnak.

De beszéljenek helyettünk inkább méltán megbecsült kollégáink, hogy milyen is nálunk az élet:

„Sok éve vagyok a Harman népes családjának tagja. 2009-ben kezdtem operátorként, majd tréneri pozícióban folytattam, jelenleg pedig csoportvezetőként dolgozom. Szeretem a közösséget, és úgy érzem a cég és vezetőim mindig figyelnek rám. Az előre lépési lehetőségnek, ahogy az esetemben is látszik, nincs akadálya. Szeretek itt dolgozni!”- Némethné Kiss Beáta, csoportvezető

„Boldog vagyok hogy a Harmannál dolgozhatok immár 2,5 éve. Más cégekkel szemben rugalmasan és emberségesen bánnak a dolgozókkal. A tisztaságot és jó munkakörülményeket külön kiemelném. Vezetőimhez bizalommal fordulhatok minden helyzetben, megértően és segítőkészen állnak a problémákhoz. Érzem, hogy folyamatosan javítják azokat a szolgáltatások, amik kényelmesebbé teszik a dolgozók életét.”- Madarász Tamásné, operátor

Fontos számunkra, hogy a Harmannál a hétköznapokban is jól érezzék magukat a munkatársaink. Céges rendezvények, sportolási lehetőségek, kedvezményes webshop áll rendelkezésünkre. Számos verseny, játék, jutalom színesíti a mindennapokat. Ingyenes céges buszjáratainkkal kényelmes a munkába járás, bónusz és cafeteria rendszerünk, egyéb juttatásaink célja a versenyképes jövedelem.

Ha mindez nem lenne elég, hívj minket vagy írj nekünk, szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

Várunk téged!

Harman Gyárak Akusztika és Elektronika

8000 Székesfehérvár, Aszalvölgyi út 5. és Holland fasor 19

Tel: +22-543-100

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!