Állásbörze rovat

2017.09.01. 09:01

nass magnet Hungária Kft.

A veszprémi székhelyű nass magnet Hungária Kft. egy német tulajdonban lévő cégcsoport tagja, ami nemzetközi piacra gyárt autóipari és ipari pneumatikai termékeket.

 

A nass magnet Hungária Kft. 1996-ban alakult, akkoriban Precision Controls Kft. néven, „zöldmezős” beruházásként Veszprém ipari negyedében. Tulajdonosa a német Holding Kirchheim GmbH + Co. KG, melynek központja a németországi Hannover, leányvállalatai pedig Magyarországon (a veszprémi nass magnet Hungária Kft.), Németországban (a hannoveri nass magnet GmbH), az Egyesült Államokban (a new baltimore-i nass controls) és Kínában (nass magnet Shanghai Trading Co. Ltd.) találhatóak.

A vállalatcsoport több mint 90 éves fennállása során világpiaci vezető lett az elektromágneses elővezérlők és szelepek gyártásában, mára pedig egy stabil és növekvő pozíciót tölt be a gép- és autóipar dinamikusan fejlődő piacán. A cégcsoport rendkívüli figyelmet fordít meglévő üzleti partnerei megtartására, új piacok és vevőkör kialakítására és további termékfejlesztésekre.

2016-ban a kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtó vállalkozások TOP100 rangsorolása alapján, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Napló Szerkesztősége által életre hívott „Év Vállalkozása Díját” nagyvállalati kategóriában a nass magnet Hungária Kft. vehette át.

A nass csoport tevékenysége az elmúlt két évtized során fokozatos fejlődésen ment keresztül. A standard termékeket egyre inkább az egyedi, a vevői igényekre szabott alkatrészek váltották fel. Ehhez nagy lökést adott az is, hogy a cégcsoport járműipari beszállítóvá vált. Először csak a légfékes teherautókhoz szállított ABS és ESP vezérlő szelepeket, ma már az Audi Q7-esben, vagy a Lamborghini légrugózásának vezérlésében is megtalálható a nass termékei. A vállalat egyre nyitottabb a specializációra, a vevőkkel közösen fejleszt termékeket.

A magyarországi gyáregység az 1998-ban átadott kétszintes, közel 5000 négyzetméteres gyártóüzemét az évek folyamán kinőtte, ezért 2016-ban a meglévő épületet egy közel 3000 négyzetméteres új raktárcsarnok felépítésével bővítette, ami egyben logisztikai centrumként is működik. Az új csarnok megépítésével az üzem területén további 800 négyzetméter termelőterület szabadult fel, helyet biztosítva technológiailag új termékek előállításának.

A nass magnet Hungária Kft. Veszprém élvonalába tartozó gyárnak vallhatja magát. A cég a város egyik nagy munkaadója, a foglalkoztatottak létszáma közel 350 fő. A cég szoros együttműködésre törekszik olyan oktatási intézményekkel, mint például az Ipari Szakközépiskola és Gimnázium vagy a Pannon Egyetem. Elkötelezett abban, hogy részt vegyen a fiatalok magas szintű szakmai felkészítésében és kiváló szakemberek kinevelésében.

További részletek és aktuális információk facebook oldalunkon:

Felkeltettük érdeklődését? Csatlakozzon hozzánk!

Jelentkezését fényképes önéletrajzzal az alábbi címre várjuk:

E-mail cím: [email protected]

Levélcím: nass magnet Hungária Kft. 8200 Veszprém, Henger u. 2.

Telefon: +36 88 885 051

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!