hirdetés

2018.09.15. 05:00

NASS MAGNET HUNGÁRIA KFT. – Egy NASSzerű munkahely!

„Innovation by nass magnet“– azaz megfelelni a vevői minőségi követelményeknek olyan szakképzett munkaerő segítségével, aki képes csúcstechnológiákat létrehozni és az automatizált gyártási folyamatokat kezelni.

A veszprémi székhelyű nass magnet Hungária Kft. egy német tulajdonban lévő cégcsoport tagja, amely nemzetközi piacra gyárt autóipari és ipari pneumatikai termékeket. A cégcsoport központja a németországi Hannoverben található.

A vállalatcsoport több mint 90 éves fennállása során világpiaci vezető lett az elektromágneses elővezérlők és szelepek gyártásában. A nass magnet Hungária Kft.-t a város élvonalába tartozó munkáltatói között tartják számon, 350 fős alkalmazotti létszámával Veszprém egyik top munkaadójává vált.

A technológiai fejlesztésekhez jól képzett, felkészült szakemberekre van szükségünk. Gyártósori operátorok és szakképzett munkavállalók jelentkezését egyaránt várjuk. Jelenleg gyártástámogató mérnököket, villamosmérnököket (fejlesztési területre), ill. részmunkaidőbe számviteli és bérügyintéző munkatársakat keresünk.

Gyere és csatlakozz egy nasszerű munkahelyhez!

Mitől „nasszerű” a munkahelyünk?

Hisszük, hogy a munkavállalóink jó közérzete a vállalat versenyképességével és gazdasági teljesítményével szoros összefüggésben áll. Dolgozóinkat ezért a versenyképes fizetésen túl kiemelkedően magas cafetéria juttatással, a havi célkitűzések teljesítésétől függő prémiummal, csoportos kockázati baleseti-, egészség- és életbiztosítással, kedvezményes dolgozói telefonelőfizetési és mobilkészülék vásárlási lehetőséggel, valamint egyéb jóléti intézkedésekkel kívánjuk ösztönözni. Az idei évtől jelentősen megemeltük a munkatárs ajánlási jutalmat, mivel nagyon sikeresnek bizonyult a program.

Hosszútávra nyújtunk kiszámítható és biztos munkahelyet, modern és tiszta munkakörnyezetet, családias légkört. Munkatársaink fejlődését sokrétű szakmai képzési és nyelvtanulási lehetőségekkel támogatjuk. Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy kollégáink a napi munkavégzés mellett fel tudjanak töltődni, ki tudjanak kapcsolódni. Ezért szervezünk családi napot, évzáró partit, sport és csapatépítő programokat és évenkénti átfogó egészségvédelmi szűrőprogramot.

Cégünk szoros együttműködésre törekszik olyan oktatási intézményekkel, mint például a Veszprémi SZC Ipari Szakgimnáziuma vagy a Pannon Egyetem. Duális képzések és szakmai gyakorlatok keretében elkötelezetten támogatjuk a fiatal generáció magas színvonalú szakmai felkészítését.

 

Aktuális állásajánlatainkat keresse facebook oldalunkon: www.facebook.com/nassmagnet

Felkeltettük érdeklődését? Csatlakozzon hozzánk!

Jelentkezését fényképes önéletrajzzal az alábbi címre várjuk:

E-mail cím: [email protected]

Levélcím: nass magnet Hungária Kft. 8200 Veszprém, Henger u. 2.

Telefon: +36 88 885 051

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!