hirdetés

2018.03.01. 16:12

nass magnet Hungária Kft. – Egy NASSzerű munkahely! (x)

„Innovation by nass magnet“– azaz megfelelni a vevői minőségi követelményeknek olyan szakképzett munkaerő segítségével, mely képes csúcstechnológia létrehozására és az automatizált gyártási folyamatok kezelésére.

A veszprémi székhelyű nass magnet Hungária Kft. egy német tulajdonban lévő cégcsoport tagja, amely nemzetközi piacra gyárt autóipari és ipari pneumatikai termékeket. Központja Hannoverben található.

A vállalatcsoport több mint 90 éves fennállása során piacvezető lett az elektromágneses elővezérlők és szelepek gyártásában, mára pedig egy stabil és növekvő pozíciót vívott ki magának a mind a gépipar, mind pedig az autóipar dinamikusan fejlődő piacán.

A vállalatot mára a város élvonalába tartozó vállalkozásai között tartják számon, 350 fős alkalmazotti létszámával Veszprém egyik top munkaadójává vált. 2016-ban a kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtó vállalkozások TOP100 rangsorolása alapján, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Napló Szerkesztősége által életre hívott „Év Vállalkozása” díjat nagyvállalati kategóriában a nass magnet Hungária Kft. vehette át.

2018-ban további létszámbővítést tervez a cég. Nemcsak gyártósori operátorokat, hanem szakképzett és felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat is keresünk számos területre. Gyártástámogató mérnököket, gyártásfejlesztőt, munkaelőkészítőt, technikusokat, minőségellenőröket.

Miért vagyunk „NASSzerű” munkahely?

Az elmúlt évek során több lépcsőben emeltük az alapbéreket és műszakpótlékokat. Hisszük, hogy a munkavállalók jó közérzete a vállalat versenyképességével és gazdasági teljesítményével szorosan összefügg. Dolgozóinkat ezért kiemelkedően magas cafetéria juttatással (olyan vonzó elemekkel, mint például a népszerű lakáscélú hitel támogatás) és teljesítményprémiummal is ösztönözzük. Idei évtől mindenkire kiterjedő kockázati baleseti-, egészség- és életbiztosítást kötöttünk. Kedvelt dolgozóink körében a kedvezményes telefonelőfizetési és mobilkészülék vásárlási lehetőség. A múlt év során bevezettük a munkatárs ajánlási programot, illetve jutalmazzuk kollégáink jobbító javaslatait, ötleteit.

Hosszútávra nyújtunk kiszámítható munkahelyet. Üzemünket nagyfokú tisztaság és korszerű technológia jellemzi. Munkatársaink fejlődését szakmai képzési és nyelvtanulási lehetőségekkel támogatjuk.

Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink a napi munkavégzés mellett fel tudjanak töltődni, ki tudjanak kapcsolódni. Ezért szervezünk családi napot, évzáró partit, sport és csapatépítő programokat és évenkénti átfogó egészségvédelmi szűrőprogramot.

Cégünk szoros együttműködésre törekszik olyan oktatási intézményekkel, mint például a Veszprémi SZC Ipari Szakgimnáziuma vagy a Pannon Egyetem. Duális képzések és szakmai gyakorlatok keretében jelenleg mérnököket (elsősorban gépész- vagy mechatronikai mérnököket) és gazdász szakos hallgatókat fogadunk pénzügy-számvitel, értékesítés, HR területekre.

Aktuális állásajánlatainkat keresse facebook oldalunkon: www.facebook.com/nassmagnet

Felkeltettük érdeklődését? Csatlakozzon hozzánk!

Jelentkezését fényképes önéletrajzzal az alábbi címre várjuk:

E-mail cím: [email protected]

Levélcím: nass magnet Hungária Kft. 8200 Veszprém, Henger u. 2.

Telefon: +36 88 885 051

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!