Állásbörze rovat

2017.09.22. 12:54

Nexon

 

Miért érné be kevesebbel?

A NEXON Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója.

Több mint negyedszázados történetünk a magyar informatikai innováció sikertörténete.

250 szakemberünkkel 3000 üzleti partnernek szállítunk HR-folyamataikra optimalizált megoldásokat.

A magyar gazdaság meghatározó TOP 200 szereplőjének csaknem harmada veszi igénybe szolgáltatásainkat; több mint egymillió munkavállaló bérügyviteli feladatait végzik cégünk alkalmazásaival.

Mihez értünk?

A bér- és humánügyvitelhez. Integrált, informatikai megoldást nyújtunk a humánügyvitel minden területére a munkaerő-felvételtől, a munkavállalói életút végéig.

A szoftverfejlesztés mellett folyamatos terméktámogatást, ügyfélkapcsolati support tevékenységet, valamint teljes HR-outsource szolgáltatást kínálunk. A NEXON fő profilja a komplex humánügyviteli alkalmazások fejlesztése és támogatása. A több mint 100 fős csapat a fejlesztéseket nemzetközi sztenderdek alapján, a magyar ügyviteli sajátosságok figyelembe vételével végzi ISO 9001:2009 tanúsítással.

Emelt szintű ügyféltámogatás

A NEXON 30 éve megbízható partner. Jogszabálykövetesek és funkcionális bővítések, saját ügyfélkapu, üzemeltetés-támogatás, telefonos és on-line help desk biztosítja a naprakész működést. Az informatikai háttér biztonságos üzemeltetését megállapodásokban garantált szolgáltatási szintekkel, szigorúan betartott adatvédelmi és biztonsági követelményekkel biztosítjuk.

Outsourcing bér-, és humánügyviteli szolgáltatás

A NEXON kiszervezett szolgáltatása keretében közel 300 ügyfél 60 ezer munkavállalójának nyújt teljes körű bér- és tb számfejtést, cafeteria, munkaidő, távollét, valamint HR- és munkaügyi adminisztrációt Budapesten és 3 regionális irodában – köztük Veszprémben is.

Az outsourcing tevékenységet saját fejlesztésű HR-szoftverünkkel (NEXONbér) végezzük.

Szeretne nálunk dolgozni?

Nyitott pozícióink:

Projektvezető

Bérszámfejtő

Szoftverfejlesztő

Mit nyújtunk munkatársainknak?

Folyamatos képzési lehetőséget biztosítunk a szakmai ismeretek bővítésére, a nemzetközi trendek megismerésére. Az újonnan belépő munkatársak munkáját mentorok segítik.

Hosszú távra biztosítunk kiszámítható, biztonságos munkakörülményeket, teljesítményhez igazodó, versenyképes jövedelmeket, szakmai előmenetel lehetőségét.

Nagy hangsúlyt fektetünk a csapat- és közösségépítésre. Figyelmet fordítunk munkatársaink egészségi állapotára, sport és szabadidős tevékenységük támogatására.

Májusban Családi napot, decemberben Évzáró partit rendezünk, gondoskodásunkat pedig azzal is kifejezzük, hogy minden munkatársunk részére csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítást kötünk.

Látogasson meg bennünket a szeptember 27-én megrendezésre kerülő III. Napló Állásbörzén, vagy regisztrációt követően küldje el jelentkezését weboldalunkon keresztül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!