Állásbörze rovat

2017.09.18. 15:00

OBI

Az OBI 1970-ben, Hamburgban nyitotta meg első áruházát.

 

Az OBI csoport mára vezető pozícióra tett szert a hasonló profilú áruházak között Európa otthonfejlesztési piacán. Az OBI termékválasztéka négy területet ölel fel: a lakáskultúrát, a műszaki árukat, az építkezéshez-felújításhoz kapcsolódó termékeket, valamint a kerti cikkeket.

Az OBI 1991-ben kezdte Németországon kívüli működését. Első olaszországi áruházának megnyitását követte az áruházlánc magyarországi megjelenése 1994-ben.

Vásárlóink 11 európai országban, több mint 654 áruházban pontosan azt találják, amit keresnek: minőséget, széles választékot, szakértő tanácsadást és segítséget.

Magyarországon 29 OBI áruházban, több mint 1 800 elkötelezett munkatársunk áll vásárlóink rendelkezésére.

Struktúrált keretek között lehetőség van áruházainkban gyakorlati képzésre. Logisztikai és kereskedelmi tapasztalatokat sajátíthat el a nálunk gyakorlati képzésben részt vevő diák, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a későbbiekben már tapasztalatokkal induljon neki a munka világának.

Akár az itt megszerzett tapasztalatokat nálunk is kamatoztathatja, mint saját dolgozónk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!