hirdetés

2018.03.08. 15:51

Pannon Egyetem – Egy jó léPÉs! (x)

A Pannon Egyetem közel 70 éves múltjával és kimagasló szakmai potenciáljával napjainkban a Dunántúl meghatározó, megbízható, stabil felsőoktatási intézménye.

Az oktatók felkészültsége és a nemzetközileg is elismert kutatás-fejlesztési eredmények a hazai egyetemek között előkelő helyre rangsorolják az emberléptékű, hallgatóbarát intézményt.

Az egyetem öt tudományterületen (agrár, bölcsészet- és társadalomtudomány, gazdaságtudomány, mérnöki, műszaki informatikai) a régió gazdasági szereplőivel és önkormányzataival szoros együttműködésben a munkaerőpiac igényeit kielégítő portfoliójú, minőségi, intézményi kutatásokkal támogatott képzéseket kínál a felsőoktatásban továbbtanulni vágyóknak. A veszprémi központ mellett képzéseivel jelen van Keszthelyen, Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Kőszegen és Székesfehérváron is.

Az érdeklődők a felsőoktatási szakképzésektől a doktori fokozatot adó képzésekig terjedő skálán választhatnak a magas minőségű, naprakész, tudományos és szakmai ismereteket is magukba foglaló kurzusok közül. A kor igényeinek megfelelve a képzések jelentős része levelező formában is elérhető, így munka mellett is elvégezhető. Bizton állíthatjuk, hogy a Pannon Egyetemen megszerzett diploma elismert és értékes okmány, birtokosa számára a sikeres karrier záloga.

A Pannon Egyetem a minőségi oktatás elkötelezett híve, mindemellett fontosnak tartja a jelenlegi és leendő hallgatók karrierútját is, melyet már tanulmányaik alatt kikövezhetnek. Hogy ez megvalósulhasson, olyan szakmai együttműködéseket köt nemzetközileg is elismert, élvonalba tartozó gazdasági szereplőkkel, akik kiváló szakmai lehetőségeket, pályafutást ajánlanak a Pannon Egyetem hallgatói számára.

A tanulmányok mellett szakmai, kulturális és szórakoztató programok hosszú sora is várja az egyetemi polgárokat. A barátságos, családias atmoszféra mindig is az intézmény erényei között szerepelt, mely jellemző nem csupán az oktatási környezetre, hanem az adminisztratív területre is. A IV. Napló Állásbörzén a képzési portfólió mellett a Pannon Egyetemen elérhető nyitott pozíciókkal is megismerkedhetnek a részvevők, jelenlévő kollégáinktól pedig első kézből szerezhetnek részletes információkat.

Elérhetőségek:

06 88 624 000

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!