hirdetés

2018.03.01. 15:08

Pannontej Zrt. (x)

A Napló tavaszi Állásbörzéjére nagy várakozással tekintünk, mert az előző állásbörzén való részvételünk rendkívül sikeres volt. Számos érdeklődő választotta a Pannontej Zrt-t és lett munkatársunk, ők azóta is erősítik csapatunkat.

Veszprémi telephelyünkön jelenleg kb. 200 fő dolgozik, és további 30 főt szeretnénk még az idén saját állományunkba felvenni. Fontos számunkra az, hogy személyesen is találkozhassunk az állásbörzére kilátogatókkal, és közvetlenül tájékoztathassuk őket a munkalehetőségekről.

Vállalatunk sok évtizedes múltra tekint vissza és napjaink egyik vezető tejtermékgyártó cége olyan közkedvelt márkákkal, mint a Medve, Karaván, Tihany és a Pannónia termékek. Munkatársainknak stabil hátteret, barátságos munkahelyi légkört biztosítunk, ahol megbecsüljük a kollégáinkat és az előrelépési lehetőségek is nyitottak mindenki számára. Műszaki beállítottságúak számára Gépkezelő, sajtgyártás iránt érdeklődőknek Sajtkezelő, akiket pedig a munkafolyamat vége érdekel, azokat Csomagoló, munkakörbe várjuk.

 

Címkék#pannontej

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!