hirdetés

2017.09.19. 12:30

Pepperl+Fuchs Kft.

Európában és világszerte az ipari automatizálás vezető vállalatai közé tartozó Pepperl+Fuchs cégcsoport húszéves, közel 500 fős alapanyaggyártója, a Pepperl+Fuchs Veszprém látja el érzékelőkkel, fém- és műanyag fröccsöntött alkatrészekkel a cégcsoport gyártóüzemeit, továbbá készre szerelt üvegszálas fénykábeleket, valamint fröccsöntött kábelegységeket állít elő.

 

A megnövekedett vevői igények folyamatos, magas szintű teljesítéséhez keressük új kollégáinkat operátor munkakörbe, legyenek akár pályakezdők, akár más területről érkezők. A három műszakos munkarend mellett lehet állandó éjszaki műszakba vagy alkalmi munkavállalóként szombati munkavégzésre jelentkezni. Műanyag alkatrészek gyártása, kábelkonfekcionálás, szerelés, vágás és fénykábel szerelés területekre keressük új kollégáinkat.

Juttatási csomagunkban törvényen felüli műszakpótlék, 100 %-os bérlet térítés, negyedéves és év végi jutalom mellett fitness és weekend bónusz, valamint karácsonyi csomag szerepel. Minden érintett kolléga részesül jubileumi ajándékban, születési, beiskolázási és temetési támogatásban. Aktív kollégáink a hatékonyságot javító ötleteikért pénzjutalmat, új kollégák sikeres felvétele után ajánlási pénzt tudhatnak magukénak.

A veszprémi fröccsöntő üzemben hőre lágyuló műszaki műanyagok feldolgozása folyik automata és félautomata rendszerben. Szerszámüzemünk fő feladata pedig a fröccsöntő szerszámparkunk kezelése, karbantartása, javítása és új szerszámok építése.

A műanyag-technikai mérnökség végzi az új termék bevezetést, bemintázást és a gyárthatósági analízist, továbbá támogatja gyártástechnológiai oldalról az anyavállalatnál lévő termékkonstrukciót. Feladatukhoz tartozik az új termékekhez szükséges szerszámok megtervezése és legyártatása, valamint a szerelde és a fröccsöntő üzem támogatása mérnöki szaktudással.

A kábelgyártó részleg szabványos és speciálisan az egyes szenzorok elektromos bekötésére szolgáló egyedi kábelek konfekcionálásával foglalkozik. A fénykábel gyártó részleg kisszériás egyedi gyártás keretében üvegszálat tartalmazó, a fény továbbítására alkalmas vezető rendszereket szerel.

A termék- és folyamatmérnökség fő feladata az új termékek bevezetésének koordinálása a fényvezető kábel- és kábel részlegeken. Ebbe beletartozik a vállalatirányítási rendszer feltöltése, a minta- és nullszéria gyártás megszervezése, kapcsolattartás a megrendelővel és a konstruktőrökkel. A régebb óta gyártott termékekkel kapcsolatos műszaki jellegű problémák megoldása, valamint a kábelek konstrukciójának megtervezése is a részleg feladata.

Aktuális állásajánlatainkról a Facebook oldalunkon tájékozódhat.

PEPPERL+FUCHS Kft.

8200 Veszprém, Kistó u. 16-18.

Telefon: (88) 545-900

Mobil + Viber elérhetőség: 30/600-6125

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!