hirdetés

2018.09.12. 15:15

Postásra mindig szükség lesz

Sokan mondják, hogy a postás nem csupán kézbesítő, hanem családtag, barát, jóismerős, terapeuta és segítő egyben, a társadalom fontos tagja.

Az elmúlt évtizedekben számos dolog megváltozott körülöttünk: az életünk egy részét már virtuálisan éljük, egy sor tevékenységet gépek végeznek el helyettünk. A postás azonban még mindig fontos maradt.

A Magyar Posta számára fontos, hogy az egyetemes postai szolgáltatásokat a megfelelő minőségben tudja nyújtani az embereknek. Ez a tevékenység munkaerőigényes. Ezért nem csoda, hogy a Magyar Posta is azon vállalatok közé tartozik, amelyeknél munkaerőhiány van. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az ország egyik legnagyobb és legrégibb vállalatáról van szó, amely mintegy 30 ezer embernek ad munkát.

Miért jó dolgozni a Postánál? Sokak számára önmagában a postai kultúra is vonzó lehet, a fiatalabb generáció számára pedig biztató lehet, hogy itt valódi karrierlehetőséget biztosítunk számukra. Vállalatunknál számtalan példa mutatja, hogy lehet folyamatosan fejlődni, tanulni és feljebb lépni. A Magyar Posta őrzi még a klasszikus munkáltatói jellegét: a munkavállalók az alapbér mellett – munkakörönként eltérő módon – ösztönzőket, valamint béren kívüli juttatásokat kapnak, a társaság folyamatosan biztosít képzési és továbbtanulási lehetőségeket, emellett kedvezményes üdülési lehetőségeket biztosít a dolgozóknak és családtagjaiknak. A Magyar Posta a Családbarát Munkahely címet többször is elnyerte (2008, 2011), és nem utolsósorban számos megváltozott munkaképességű alkalmazottja van, a családosok számára pedig előny lehet, hogy egyes munkakörökben lehetőség van a részmunkaidős foglalkoztatásra is.

A Magyar Posta alap-, és középfokú végzettségű munkavállalóknak egyaránt kínál állást az V. Napló Állásbörze és Oktatási Fórumán Veszprémben. A szakmai végzettség az állások betöltéséhez nem előírás, hiszen a vállalat tudja biztosítani, hogy dolgozói megfelelő képzésben részesüljenek. Az Állásbörzén főleg kézbesítőket, logisztikai küldeményfeldolgozókat, rendszeres helyetteseket, postai ügyfélszolgálati ügyintézőket és gépjárművezetőket keresünk.

Várunk mindenkit szeptember 20-án az V. Napló Állásbörze és Oktatási Fórumon tanácsadással egybekötött, személyre szabható ajánlatokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!