hirdetés

2018.09.15. 05:00

Schweitzer Logistics Kft. – Shoptec Fémárugyártó Kft. – fél évszázados folyamatos fejlődés

A Schweitzer cégcsoport üzletberendezések gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozik.

Jelenleg is világszinten meghatározó szerepet tölt be a minőségi üzletberendezések piacán. Olyan europa szerte is ismert (vezető szerepet betöltő) vevőkkel dolgozunk együtt, mint a C&A, a Nespresso vagy a Hugo Boss. A Schweitzer csoport egyik magyarországi leányvállalata a Schweitzer Logistics Kft., amely 2015 őszén épített egy új 12.000 négyzetméteres raktárcsarnokot a csóti telephelyre, ezzel kialakítva a cégcsoport európai logisztikai központját. A csarnok nagyon modern, high-tech technológiájú berendezésekkel, magas polcrendszerrel és raktármenedzsment rendszerrel üzemel. A tevékenység fő vonala a nagy hálózattal rendelkező üzletláncok ellátása berendezésekkel. Ezek többnyire polcrendszerek, ruhafogasok, pultok, asztalok stb. A kiszállítások a világ minden országába történnek. A tevékenység elvileg nagykereskedelem, lényege azonban a logisztika: beszerzés,beszállítás,raktározás,összeszerelés, csomagolás majd végül a kiszállítás.

A másik fő magyarországi leányvállalata, a csóti telephelyű Shoptec Fémárugyártó Kft., mely 1992 óta működik a telephelyen, azonban 60 éves múltra visszatekintő fémipari háttérrel rendelkezik. A Kft. több mint 200 munkavállalót foglalkoztat közel 11.000 négyzetméteres gyártóterületén. Az üzem modern hegesztőrobotokkal, lézervágóberendezésekkel, él- és csőhajlítókkal, illetve egyéb fémmegmunkáláshoz alkalmazott gépekkel berendezett. A Shoptec komplex gyártási kompetenciával rendelkező megbízható gyártópartner. A cég legfőbb célja, hogy a vevőinket a legjobb minőségben előállított termékekkel, a szállítási határidők pontos betartása mellett a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki.

A cégcsoport szilárd piaci státuszából adódóan hosszú távú és megbízható munkalehetőséget kínál leendő munkavállalói számára. A kollégáknak folyamatos fejlődési lehetőségeket biztosítunk, belső és külső oktatások formájában. Mind szakmai, mind pedig készség szintű fejlesztésekkel támogatjuk munkájukat és karrierjüket. Csót vonzáskörzetében jelenleg már 5 ingyenes céges járat segíti a kollégák munkába járását, amely már 30 km-es körzetet fed le.

 

A Schweitzer és a Shoptec folyamatosan várja a hallgatók, ipari tanulók, gyakornokok, pályakezdők és tapasztalt munkavállalók jelentkezését nyitott pozícióinkra, melyekről honlapunkon tájékozódhat: www.shoptec.com.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!