március 13

2018.03.01. 21:46

Szellemi, illetve fizikai állást egyaránt kínál a IV. Napló Állásbörze

Fizikai és szellemi munkalehetőségeket is az érdeklődők figyelmébe ajánlja a Napló március 13-ai állásbörzéjén a csóti székhelyű Schweitzer Logistics Kft. és a Shoptec Fémárugyártó Kft.

Jákói Bettina

A Schweitzer Logistics Kft. és a Shoptec Fémárugyártó Kft. visszatérő vendégei az állásbörzének Fotó: archív

Kovács Barbara, a Schweitzer Logistics Kft. humánerőforrás-menedzsere elmondta, már visszatérő vendégei az állásbörzének. – Az olaszországi székhelyű Schweitzer cégcsoport üzletberendezések gyártásával és nagykereskedelmével foglalkozik. Ennek a leányvállalata a fémárugyártással foglalkozó Shoptec Fémárugyártó Kft., amely már 1993 óta üzemel a csóti telephelyen – tájékoztatott.

A Schweitzer Logistics Kft. és a Shoptec Fémárugyártó Kft. visszatérő vendégei az állásbörzének Fotó: archív

Megtudtuk, mind a Schweitzer Logistics Kft.-nél, mind pedig a Shoptec Fémárugyártó Kft.-nél vannak betöltetlen álláshelyek. – Szellemi pozícióba jelenleg logisztikai koordinátort keresünk, amelyhez elengedhetetlen a nyelvismeret, mert kommunikálni kell a külföldi anyacéggel, emellett pedig minőségbiztosítási technikust is várunk logisztikai raktárunkba. Fizikai munkaerőre is szükségünk van a következő pozíciókba: hegesztő, szerszámkészítő, lézergépkezelő, CNC-gépkezelő, szerelő és csomagoló. A szerelés alatt bútorelemek összeszerelését értjük, tehát nem a tipikus gyártósori munkát. A csomagolás viszonylag könnyebb fizikai munka, ide hölgyek jelentkezését is várjuk – hangsúlyozta Kovács Barbara. A Napló állásbörzéjén az érdeklődők további tájékoztatást kaphatnak a munkavégzéssel és a jelentkezéssel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!