hirdetés

2018.03.08. 16:14

Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet (x)

Sok szeretettel várjuk standunkhoz a nyugdíjas korú érdeklődőket, illetve azon munkáltatókat, akik megismerkednének egy újfajta, atipikus foglakoztatási lehetőséggel.

A feszítő munkaerőpiaci helyzetben sikeres lehet az iskolaszövetkezeti mintára létrejött modell, mivel a nyugdíjas szövetkezetek megalakulásával több tízezer aktív, dolgozni kívánó nyugdíjas juthat állandó, vagy időszakos munkákhoz, rugalmasan, elképzeléseiknek megfelelően. Így a munkaadók is új, gyorsan beilleszthető eszközt kaptak a munkaerőigény kielégítésére. A szövetkezetek tagjai kedvező adózási lehetőségek mellett, tisztes jövedelemre tehetnek szert, illetve az aktív évek során megszerzett munkatapasztalatukat és szaktudásukat a szövetkezet keretei között adhatják át a fiatalabb korosztálynak. Tehetik mindezt úgy, hogy nem kell lemondaniuk a korábbi évek során kiérdemelt nyugdíjukról sem.

A Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetekhez csatlakozhat bárki, aki öregségi nyugdíjban részesül, ideértve azon nőket is, akik 40 éves jogviszony után mentek nyugdíjba, vagy bányászjáradékban részesülnek.

Országosan elsőként jött létre a Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet hálózata, mely minden megyeszékhelyen elérhető ügyfélszolgálati irodával rendelkezik. A hozzáférhető munkák száma rohamosan bővül, a szolgáltatással kapcsolatos visszajelzések megnyerőek.

Keressen fel minket személyesen a Veszprém, Ady Endre u. 3. szám alatti irodánkban, érdeklődhet a [email protected] e-mail címen, telefonon a +36 20 349 4646 telefonszámon, vagy látogasson el honlapunkra: szomszedok.eu/hrportal

Találkozunk az Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!