Állásbörze rovat

2017.03.16. 10:50

TLC Kft - biztonságos jövő munkavállalóinknak

A Termelés Logistic Centrum Kft., ismertebb néven TLC Kft a Sennebogen cégcsoport tagja és immáron 20 éve működik Balatonfüreden. A több mint 400 munkatársat foglalkoztató vállalat ma már daruk és homlokrakodó gépek acél szerkezeti elemeit gyártja. A gépgyártáshoz szakképzett mérnökökre, tervező technológusokra, hegesztőkre, lakatosokra, forgácsolókra, maró- és CNC-gépkezelőkre van szükség.

A TLC Kft. jelentős eredményeket ért el nemcsak a hatékonyságnövelés, a jobb kapacitáskihasználás és a partnerhálózat kiterjesztése, de a dolgozók munkakörülményeinek javítása terén. A vállalkozás vezetése nagy gondot fordít a környezetvédelemre.

A TLC Kft mára már elérte, hogy nem csak az Európában, de a tengerentúlon is nagy piaccal bíró Sennebogen és Kramer cégek egyik legjelentősebb beszállítója.

Az utóbbi években egyre inkább a 10-80 mm lemezvastagságú hegesztett nehézacél szerkezeti elemek gyártására szakosodott, és a gyártáshoz az alábbi acéltípusok kerülnek felhsználásra: S255, S355, S490, S690.

Jelenleg többnyire anyagmozgató járművek, daruk és homlokrakodók acél szerkezeti elemeinek gyártása folyik a vállalatnál. Ilyen acél szerkezeti elemek pl. a rakodókarok (16,5 m hosszúságig és kb. 15 tonnáig), közúti és vasúti járműalvázak, a 4 részes teleszkópos karok (10 méterig), a járműkeretek (20 tonnáig), vagy a fix, ill. kitolható vezetőfülkék.

A munkatársaink továbbképzésekről -  szakmai hegesztéstechnikai, fémmegmunkálási, anyagmozgatási, környezetvédelmi, logisztikai tanfolyamok, valamint német nyelvtanfolyamok keretében -gondoskodunk, így minden területen hosszú távon biztosítjuk a magas minőséget.

A TLC Kft.  fejlődésének egyik alappillére a szakmai utánpótlás nevelése. A szakképzési rendszer előnye, hogy a gyakorlati képzés ideje alatt a diákok a valódi munkafolyamatokat megismerik, gyakorlatias szaktudás birtokába jutnak és kapcsolatba kerülnek a valódi munka légkörével.

Jelenleg 3 tanműhellyel és 3 szakoktatóval rendelkező bázison képezzük a diákságot, akik az oktatás megkezdésétől kapcsolódhatnak a jövőbeni munkatársak feladataiba; megismerhetik Cégünk folyamatait, minőségpolitikáját, mindennapi életét.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legkorszerűbb gépi technológiák (robottechnológiák) alkalmazására, amelyet a tevékenységi területekhez be is szerzünk.

A korábban említett termékek elkészítéséhez rendelkezésre állnak speciális ipari gépeink, mint például: plazmavágó gépek, az autogén hegesztőeszközök, valamint a fúró- és maróközpontok.

A minőséget az akkreditált  DIN ISO 9001, 3842, T1090¬2 szabványban előírt stabil folyamatok betartásával biztosítjuk. A hegesztési technológiák terén megszerzett sokéves tapasztalatainknak, a legkorszerűbb hegesztő berendezéseinknek, és mindenekelőtt nagy tapasztalattal rendelkező munkavállalóinknak köszönhetően az acél szerkezeti elem gyártás egyik vezető vállalatává nőttük ki magunkat Magyarországon.

Jól teljesítő munkatársaink számára biztos munkahelyet, jó fizetést, akár havi nettó 220.000 - 300.000 forintot, kiemelkedő szociális juttatásokat, karácsonyi pénzt, közös családi napokat, és kikapcsolódást kínálunk.

A munkaerő piaci igényünk folyamatosan nő, így a térség legnagyobb munkahelyteremtőjévé vált a TLC.

 

Nézze meg, kik hirdetnek a II. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!