hirdetés

2018.09.11. 12:41

Több mint állás – SajtcsinÁLLÁS

A Pannontej Zrt. a 2018-as évben a régió többi cégéhez hasonlóan dinamikus fejlődésbe kezdett.

 

 

A munkakörnyezet folyamatos fejlesztésével, valamint a termékkínálatuk bővítésével időről-időre egyre több munkalehetőséget kínál veszprémi üzemében a munkát kereső, lelkes munkavállalóknak.

A telephely szépülését mutatja a megújult porta épülete a bejáratnál, az újjávarázsolt kutatás- és fejlesztési központ külön épületegységben, amely mellett egy új raktárat is létrehoztak. Mindezek mellett a dolgozói öltözők teljeskörű átalakítására, felújítására és modernizálására is sor került.

Magyarország vezető sajtgyártó- és forgalmazó vállalata olyan közkedvelt sajtokat készít 3 telephelyén, mint a Tihany Camembert, Medve, Karaván és Pannónia termékek. Veszprémben a Tihany termékcsalád és a panírozott sajtok gyártása a fő profil. Az idei évben bővítésre került a panírozó üzem, amelynek a működése hamarosan 2 gyártósorral egészül ki. Többek között ennek üzemeltetéséhez és kiszolgálásához keresünk új kollégákat a csapatunkba.

 

A Pannontej Zrt. jelenleg a következő pozíciókba keres jelentkezőket veszprémi üzemébe:

  • Targoncás munkakör azoknak, akik szeretnek jönni-menni és mindezt ülve tenni
  • Gépkezelő munkakör a műszaki beállítottságúaknak
  • Sajtgyártó munkakör azoknak, akik szeretik a változatosságot
  • Csomagoló munkakör azoknak, akik könnyebb fizikai munkát végeznének
  • Mi, a Pannontejnél mindannyian azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű termékeket hozzunk létre. Ehhez várjuk a Pannontej bővülő családjába leendőbeli kollégák jelentkezését minden korosztályból. Idén is nagy izgalommal várjuk az alkalmat, hogy újra kilátogassunk a Napló Állásbörzéire, hiszen minden alkalommal új kapcsolatokat tudunk teremteni, és kiváló munkaerő felvételére van lehetőség. Ha felkeltettük az érdeklődését, látogasson ki Ön is a Pannontej Zrt. standjához, ahol nem csak munkalehetőséget kínálunk, hanem ínycsiklandozó sajtjainkból is lehet kóstolni.

    Találkozzunk az V. Napló Állásbörzén 2018. szeptember 20-án.

    Mi ott leszünk. És Ön?

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!